Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjedoci u šoku

Pomagao pačićima prijeći cestu pa poginuo: 'Govorili smo kako je to slatko, a onda je naletio auto'

KCRA 3 YouTube
23.05.2023.
u 08:58

Djeca u automobilu primijetila su da mama patka i pačići imaju problema s prelaskom raskrižja. Muškarac je izašao i pomogao im.

Casey Rivara (41) napustio je svoje vozilo, pobrinuo se da jato pataka sigurno prijeđe cestu, a zatim je na njega naletio auto i usmrtio ga. Nesreća se dogodila u Rocklinu, oko 40 kilometara sjeveroistočno od Sacramenta u Kaliforniji. Summer Peterson ispričala je za CBS News da su njena djeca vidjela sudar. 

"Govorila su da je to tako slatko, baš lijepo od njega. A onda je odjednom na njega naletio auto'", ispričala je. Da je Rivara pomagao patkama, potvrdila je i lokalna policija u svom priopćenju. 

"Dok je muškarac bio u raskrižju, vozač tinejdžer kretao se prema Stanford Ranch Boulevardu. Mladi vozač udario je muškarca koji je bio na prometnici", dodali su, piše BBC. Na mjestu tragedije ljudi ostavljaju cvijeće i gumene patkice. Njegovi rođaci ispričali su kako je Rivara vozio djecu iz škole plivanja te da su oni primijetili mamu patku i pačiće koji imaju problema s prelaskom raskrižja

"Casey je bio najljubazniji i najbolji suprug i otac. Čak i njegov zadnji čin bio je dokaz empatije", ispričali su. Policija u Rocklinu rekla je kako nitko nije uhićen te da se još istražuju okolnosti nesreće. "Malo je vjerojatno da će se protiv maloljetnog vozača podizati prijava", objasnio je načelnik policije Scott Horrillo.

Ključne riječi

Komentara 2

NE
NervozniPoštar
10:01 23.05.2023.

Ovakve egzibicije u prometu su vrlo opasne. Sjećam se da je njemački ADAC prije desetak godina dao preporuku da ovakvu prometnu situaciju treba procijeniti, odvagnuti i sugeriralo se da se u pojedinim slučajevima žrtvuje životinja na cesti. Naravno, digle su se udruge za zaštitu životinja, ali to je tako.

ĐU
đuropedala
12:09 23.05.2023.

Ma toga u zatvor i uzeti mu doživotno vozačku. I kod nas voze prebrzo i pregaze ježa, pticu jer ne vide niš na cesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije