Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KASNIM NOĆNIM SATIMA

Policija uhitila muškarca koji je pucao iz kalašnjikova u Sisku

Sisak: U naselju Caparske Poljane u pucnjavi ranjeno 8 osoba, jedna ubijena, gase se požari na više objekata
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/10
02.07.2023.
u 01:30

Pojavile su se i snimke te fotografije uhićenja, a sve je potvrdila policija koja je iznijela detalje stravičnog događaja.

S terena u Sisku u kasnim noćnim satima, od policije doznajemo da je muškarac koji je pucao iz kalašnjikova po naselju Kanak pod nadzorom specijalaca i policije koji su ga cijelu večer intenzivno tražili koristeći i dronove i termovizijske kamere.

- U tijeku je policijska akcija u sisačkoj Ulici kneza Domagoja. Oko 2 kilometra od mjesta gdje je počinjen zločin.  Ubojica je izgleda lociran, a imamo informacije svjedoka da je uhićen - doznali smo oko 1 sat i 15 minuta iza ponoći

Pojavile su se i prve fotografije i videozapisi čitatelja iz ulice gdje je kasno noćas policija provodila akciju.

Na fotografijama se vidi više policijskih vozila pod rotacijama. Lokacija je potvrđena, no još uvijek čekamo službenu potvrdu iz policije.

Foto: Vecernji list

Oglasila se i policija: Muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom na sisačkom području je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje.

U pucnjavi smrtno je stradala 45-godišnjakinja dok su četiri osobe ozlijeđene. Medicinska pomoć im se pruža u sisačkoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđene. Prilikom intervencije u ovom događaju lakše je tjelesne ozljede zadobio vatrogasac.


Foto: Vecernji list

Liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je jedno dijete, a koje su bježeći lakše ozlijeđene. U navedenom događaju u potpunosti su izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil izgorjeli djelomično

>> Cijeli tijek događaja je OVDJE

Podsjetimo, izvanredna situacija večeras se dogodila u sisačkom naselju Kanak. Muška osoba pucala iz kalašnjikova. Kako doznajemo više je osoba ozlijeđeno, a mjestom su odmah nakon nesretnog događaja odjekivale sirene hitnih službi. Naselje je blokirano. Puno je policije na terenu. Prema trenutnim informacijama jedna osoba je poginula, a osam ih je hospitalizirano.

Komentara 6

JZ
Joža-Zg
03:35 02.07.2023.

To je lik snimao spot za pjesmu "zapalit ću pola grada odeš li od mene sada"

Avatar Glasrazuma1
Glasrazuma1
07:47 02.07.2023.

Znaci nije samo u Srbiji, cudno kak i u demokratskoj i civiliziranoj lijepoj nasoj isto ima naoruzanih ludaka. Zar sustav nije savrsen, ko laze narod?

ZA
zagabria4
07:48 02.07.2023.

Pokupiti svo oružje od naroda i uvesti višegodišnje zatvorske kazne za ilegalno držanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije