Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kažnjene i na plaći

Policajke 'zaradile' suspenziju kad su šefovi otkrili golišavu snimku s oružjem

Policajke u golišavom videu
Foto: YouTube
1/11
09.03.2015.
u 19:37

Kako izgleda video zbog kojeg su policajke suspendirane pogledajte u prilogu.

Dvije policajke, djelatnice Odjela javne sigurnosti u Utahu, suspendirane su jer su sudjelovale u snimanju seksi kalendara i to s oružjem. Iako je video u kojem su sudjelovale Rob Wilkinson i Justin Hansen snimljen još prošle godine, Odjel je o svemu izvijestio javnost tek prošlog tjedna, nakon upita medija.

Rob, koja radi u patroli autocesta, dobila je tri dana suspenzije, dok je Justin, koja radi u istragama, dobila samo jedan dan suspenzije. Obje policajke za suspendirane dane nisu dobile plaću, piše sltrib.com.

Video s britanskim modelima snimljen je još u lipnju dok su golišave djevojke pozirale s oružjem i tenkovima za potrebe kalendara 'Hot Shots'. Snimka se na YouTubeu pojavila u listopadu, a disciplinski postupak pokrenut je u prosincu.

Kako stoji u službenom izvješću, policajke je poznanik koji radi na poligonu za pucanje tri, četiri tjedna prije snimanja kalendara zamolio da pomognu u nadzoru poligona dok manekenke pucaju u mete. U izvješću se spominje i kako je dio prihoda od kalendara namijenjen za humanitarne svrhe, za ranjene britanske vojnike.

Kako izgleda video zbog kojeg su policajke suspendirane pogledajte u prilogu.

Komentara 8

Avatar Highkm
Highkm
04:03 10.03.2015.

Ovo bi bila prava reklama za Hrvatski Samokres.

Avatar comparator
comparator
08:21 10.03.2015.

Uuuuuuuu taaaaaa hhhhhhh !

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:04 10.03.2015.

Mlade su, prekrasne, vesele, pune života! Meni su fotografije izvrsne! Naravno, ne ulazim mu zahtjeve službe, ali one su živa reklama za policiju u kojoj rade. I "kazne" su simbolične.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije