Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK BUDNI

Policajac van službe zatekao počinitelja dok mu je razbijao stakla na kombiju, drugi ga pokušao pregaziti

Ilustracija
Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
18.01.2022.
u 13:14

Policajac nije ozlijeđen, a događaj je okarakteriziran kao dovođenje u opasnost

Da je policajac uvijek policajac, pa čak i kada nije u službi, pokazuje događaj o kojem je izvijestila zagrebačka policija. Naveli su da je 18. siječnja u 00.15 u Ulici grada Chicaga, policajac van službe primijetio da mu je netko razbio staklo na vratima njegovog kombi vozila. Počinitelj je to taman bio učinio pa je policajac potrčao za njim vičući mu:

- Stoj, policija!

No počinitelj se na to oglušio. Uz to, nije bio sam, već ga je u Opelu zagrebačkih oznaka čekao pomagač koji je vozilom krenuo prema policajcu. Policajac  je izbjegao nalet automobila bacivši se u stranu. Počinitelji su se tada udaljili i za njima se traga. Policajac nije ozlijeđen, a događaj je okarakteriziran kao dovođenje u opasnost. 

VIDEO Srpska policija stalno zaprima dojave o Mateju Perišu: 'Napravili su pravu pomutnju'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije