Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva pametnjakovićka

Pokušala prevariti vlasti s lažiranom COVID-potvrdom, a razotkrila je tako glupa pogreška

Dubrovnik: Ilustracija za Covid putovnicu.
Grgo Jelavic/PIXSELL
01.09.2021.
u 23:48

U početku nisu nikako mogli doći do nje jer je namjerno dala krive podatke o tome gdje će se nalaziti, no ulovili su je par dana kasnije na aerodromu kad se išla na povratni let.

Amerikanku Chloe Mrozak (24) ulovili su s krivotvorenom COVID-potvrdom koju je koristila kako bi otputovala na Havaje. Nisu je otkrili zbog detaljne provjere koju nije mogla nikako izbjeći, već zbog netočno napisanog imena cjepiva što je bilo dovoljno da policija bude pozvana. 

U krivotvorenoj potvrdi je pisalo 'Maderna', umjesto Moderna. Mrozak je potvrdu prije puta poslala havajskim vlastima, a nedugo nakon što je sletjela na aerodrom O'ahu lokalna policija krenula je s istragom. 

 

U početku nisu nikako mogli doći do nje jer je namjerno dala krive podatke o tome gdje će se nalaziti, no ulovili su je par dana kasnije na aerodromu kad je išla na povratni let. 

Ona se trenutno nalazi u zatvoru pod optužbom da je krivotvorila potvrdu da je cijepljena, prenosi New York Post.  

VIDEO: Što građani misle o otvaranju kafića? Neki su za, neki protiv! "Mislim da se svi vesele, posebno ugostitelji."

 

Komentara 5

DU
Deleted user
08:16 02.09.2021.

Straan zločin! Lagala je o vlastitom zdravstvenom stanju, tvrdivši da je cjepljena a potpuno je zdrava. Sram ju bilo što je zdrava i što ne želi sa svima dijeliti svoj status cijepljenja, kojeg u bilo kojem drugom slučaju nije nikome dužna otkrivati.

PR
pravednik2
13:53 02.09.2021.

Pokazala, koliko su glupi i nepismeni antivakseri.

BI
Biouskoli91
08:00 02.09.2021.

Kakva kriminalka! Ovo zasluzuje barem 5 godina u zatvoru!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije