Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepša ljubavna priča

Pogledajte susret Malene i Klepetana: 'Prvo je bio u šoku, ali pomirili su se'

Klepetan Malena
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/18
12.04.2017.
u 20:55

- Bio je vidno šokiran. Ali tako je to kada nađeš uljeza u svojoj sobi - rekao je Vokić.

Petnaest dana kasnije nego se očekivalo, Klepetan je danas došao svojoj Malenoj u Brodsku Varoš. 

Doletio je na krov, otjerao uljeza koji se već neko vrijeme udvarao Malenoj i s njom već začeo potomke. Odmah je porazbijao sva jaja koja je zatekao i bacio se u zagrljaj svoje Malene. Najljepša ljubavna priča životinjskog svijeta dobila je tako svoj petnaesti nastavak. 

- Pala je pomirba - kazao je umirovljeni domar područne osnovne škole u Brodskom Varošu Stjepan Vokić koji se već godinama brine za par roda.

 

Bio je ljutit

Opisao je trenutak kada se Klepetan vratio u selo i njegovu ljutnju što je Malenu pronašao s drugim.

- Bio je ljutit. Počeo je bacati granje s gnijezda. A onda je u nekoliko sati uslijedilo pomirenje. Moraju vrstu obnoviti - kazao je Vokić i dodao da je Klepetanu na tri mjesta curila krv kada je došao u selo.  - Bio je vidno šokiran. Ali tako je to kada nađeš uljeza u svojoj sobi - rekao je Vokić. 

"Klepetanu je u okršaju ozlijeđeno krilo na tri mjesta, ali mi je dopustio gore na gnijezdu da mu pomognem. Ono što je očito jest da je bio šokiran zatečenim uljezom u svojem gnijezdu", rekao je  Vokić i dodao da je i sam počeo sumnjati u Klepetanov povratak. "On je programiran točno u dan jer odavde uvijek točno odlazi. To znači da i u povratku krene na vrijeme, ali ga nešto spriječi, nevrijeme ili nešto slično. Drago mi je da priča ide iznova. Sad mu moram i ja pomoći i krenuti u ribolov i pomoći koliko mogu", rekao je.

Priča o tom paru roda postala je poznata diljem svijeta, a reportaže o dvije vjerne rode iz Slavonskog Broda objavljivane su u medijima od Japana do Čilea. Pred Malenom i Klepetanom sad su mjeseci intezivnog rada, a onda u kolovozu on ponovno kreće prema jugu Afrike.

>>Klepetan stigao Malenoj! Otjerao udvarača, razbio jaja pa joj se bacio u zagrljaj

>>Ma Klepetan je frajerčina. Vratit će se on Malenoj

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Milokliz
Milokliz
22:11 12.04.2017.

Klepetana prijaviti za obiteljsko nasilje a Malenu smjestiti u sigurnu kuću.

DU
Deleted user
21:11 12.04.2017.

Bravo za Klepetana

OX
oxymoron
21:13 12.04.2017.

Ajde fala Bogu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije