Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čast na kocki

Pariz će provesti najavljenu tužbu protiv Fox Newsa

Anne Hidalgo
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.02.2015.
u 08:17

Jedan član vijeća gradonačelnici je predložio da novinare FOX-a počasti boravkom u Parizu te ih provede gradom

Gradsko vijeće Pariza prihvatilo je tužbu protiv televizijske kuće Fox News jer je objavila netočnu informaciju kako u pojedinim dijelovima grada postoje tzv. zabranjene zone za sve one koji nisu muslimani te u njima vladaju šerijatski zakoni, javlja Guardian.

Gradonačelnica Anne Hidalgo najavila je tužbu u siječnju, no nije ostalo samo na verbalnoj prijetnji i zadovoljštini, nego je gradonačelnica odlučila tužbu i provesti, a sada je dobila i pravnu podršku svog grada. Hidalgo je kazala kako je na kocki "čast Pariza". 

 – Primila sam mnogo znakova potpore od Amerikanaca koji žele da se ovakve besmislice prestanu objavljivati. Ne prihvaćam ovakve uvrede za naš grad i njegove stanovnike – kazala je gradonačelnica.

Jedan član vijeća gradonačelnici je predložio da novinare FOX-a počasti boravkom u Parizu te ih provede gradom.

Taj se prijedlog nije svidio Hidalgo koja je rekla kako ne namjerava obilaziti kafiće s novinarima Fox Newsa.

>> Pariška gradonačelnica: Tužim Fox jer su svojim lažima okaljali sliku Pariza

Komentara 1

DO
Dongfeng
13:12 13.02.2015.

Da ova tuzba prodje svi zapadni mediji bi bankrotirali s obzirom da kolicinu namjernih lazi i propagande koju pisu. Ne znam da li Pariz ima ovakvih zona o kakvima Fox prica ali Marseilles ima zona u koje normalni ljudi ne ulaze a pljackaski pohodi "imigranata" su najnormalnija stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije