Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNO!

Panika za kraj godine: Roditelji imaju problema s e-Dnevnikom

Školski  e-Dnevnik za učenike i roditelje
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
14.06.2022.
u 16:51

S obzirom na to da se ovih dana dana zaključuju ocjene, postavilo se pitanje je li riječ o preopterećenosti zbog zanimanja roditelja i učenika ili je pak stvar o tehničkim problemima.

Brojni roditelji javljaju kako imaju probleme u pristupanju e-Dnevniku, elektronskom sustavu u kojem inače mogu vidjeti ocjene svojih mališta.

"Na laptopu sam aplikaciju uspjela otvoriti nakon nekoliko sati pokušavanja, a mobilna aplikacija i dalje samo "vrti", kazala je majka zagrebačke osnovnoškolke za 24sata.

S obzirom na to da se ovih dana dana zaključuju ocjene, postavilo se pitanje je li riječ o preopterećenosti zbog zanimanja roditelja i učenika ili je pak stvar o tehničkim problemima.

"Jednom dijelu korisnika e-Dnevnik za učenike i roditelje je u utorak popodne radio nešto sporije pri otvaranju pojedinih poveznica. Otvaranje poveznica u aplikaciji je trajalo dulje nego što nam je standardno vrijeme odziva pa je dio korisnika mogao imati poteškoća pri prikazu pojedinih dijelova sučelja. Trenutno detaljnije analiziramo uzroke navedene poteškoće. Napominjemo kako nastavnici nemaju nikakvih poteškoća s pristupom e-Dnevniku za nastavnike te mogu koristiti sve njegove funkcionalnosti", odgovorili su iz Carneta za 24sata.

Podsjećamo, nastava ove akademske godine završava u utorak 23. lipnja, a prije mnoge škole su spojile i petak što je na kraju  rezultiralo u samo nekoliko radnih dana u kojima se trebaju zaključiti ocjene kojima nisi.

VIDEO: Dok na istoku Ukrajine bjesne žestoke borbe, stanovnici Kijeva uživaju na plaži

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije