Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPISANI SVI DETALJI

Ovo je ugovor o najmu Mercedesa E 220 D između Star Renta Cara i majke ministrice Žalac

Ugovor za sporni Mercedes
20.03.2019.
u 20:16

Ako pak najmoprimac zakasni s plaćanjem svojih obveza, i to samo jedne rate, najmodavac je ovlašten odmah preuzeti vozilo u svoj posjed.

Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac dostavila je Večernjem listu ugovor o najmu Mercedesa Benz E klase 220D koji je fotografiran u dvorištu njene obiteljske kuće, a koji nije prijavljen u njenoj imovinskoj kartici.

Kako stoji Ugovor je sklopljen između Star Renta Cara iz Šibenika, čiji je vlasnik Josip Stojanović, i majke ministrice žalac Vinke Ivanković.

Ugovor je sklopljen na određeno vrijeme i to od 18. siječnja 2019. godine do 31. siječnja 2020. godine s tim da se može raskinuti u svako vrijeme uz otkazni rok od 15 dana.

Video - Josip Stojanović Jolly: Ugovor o najmu Mercedesa glasi na Vinku Ivanković

 

Prema članku 4. Ugovora najmoprimac je dužan podmirivati mjesečni iznos najamnine najkasnije do 5. u mjesecu, za naredni mjesec, u iznosu od 903,01 euro.

Ako pak najmoprimac zakasni s plaćanjem svojih obveza, i to samo jedne rate, najmodavac je ovlašten odmah preuzeti vozilo u svoj posjed.

Isto tako najmoprimac je dužan za cijelo vrijeme trajanja Ugovora o svom trošku održavati vozilo u urednom i čistom stanju te odgovara za bilo kakvu štetu.

Prema ugovoru najmoprimac je obvezan podmirivati i druge različite troškove poput garažiranja, promjene guma, cestarina, troškova HRT-a, ZAMP-a….

Obvezuje se i automobil servisirati isključivo kod ovlaštenog servisera ili će mu u suprotnom automobil biti oduzet. Ugovor ima 16 članaka te je ovjeren kod javnog bilježnika. 

Video - Josip Stojanović Jolly o ministrici Žalac i mercedesu

 

Komentara 91

ZI
Zir
20:49 20.03.2019.

Opet ista druzba od jutros, pa sto vi radite u zivotu osim pisanja piz.....?? Nego koliko ono kosta kuna po danu najam merđe? sto ste trabunjali do maloprije, koliko tisuca po danu?????

LJ
ljutko
20:48 20.03.2019.

Prije par godina sam pročitao da je novinarka jutarnjeg lista JL imala 42 ooo kn plaće, a poslodavac je bio dužan 600 000 000 kn državi i Milanovićeva vlada im je to oprostila, pa nije Vl tjedan dana to" razvlaćio"" na portalu kao ovo.

JO
jono
21:58 20.03.2019.

Već dva mjeseca parkiran u dvorištu ,Krešo B saznao da posjeduje dobar Radio pa spavaju u Mercedesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije