Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupocjeni automobil

Jolly: Ministrica Žalac nema veze s Mercedesom, a Marasa ću tužiti

Josip Stojanović Jolly
Foto: Slavica Vuković
1/5
20.03.2019.
u 16:13

Žalac je kazala da će pokazati ugovor o najmu Mercedesa od roditelja.

Poduzetnik Josip Stojanović rekao je kako ne bježi od toga da poznaje ministricu Gabrijelu Žalac, ali da ona nema nikakve veze s Mercedesom koji je nekoliko tjedana bio parkiran u dvorištu njezine kuće. 

Dodao je da je automobil iznajmljen po uobičajenim uvjetima te pokazao ugovor o najmu s mogučnošću kupnje koji glasi na Vinku Ivanković, majku ministrice Žalac, a prema kojem najam vozila stoji 903 eura.

Video - Jolly: Ugovor o najmu Mercedesa glasi na Vinku Ivanković

 

- Ministricu poznajem dvije, tri, godine, nisam je znao dok nije došla u Vladu. Znam mnogo ljudi, članova sadašnje i bivših Vlada, a od svojih prijatelja ne bježim. A nitko kod nas ne dobije popust, nego onaj koji možemo dati. Kad bi meni ćaća pravio mercedese ja bi ih poklanjao. Borimo se da ih prodamo po što povoljnijoj cijeni. Kod nas nema popusta ni na servis. Mi smo ograničeni, Mercedes nas kontrolira, mi imamo procedure koje moramo poštovati - kazao je Stojanović. 

Video - Josip Stojanović o ministrici Žalac i Mercedesu

 

Komentirao je i navode Gordana Marasa o tome da je dobio povoljniji kredit od HBOR-a zbog poznanstva s ministricom Žalac.

- Dobili smo kredit od 175 milijuna kuna koji je bio nepovoljan, pa smo ga jednokratno odmah vratili budući da smo dobili bolje uvjete kod komercijalne banke - pojasnio je Jolly i dodao: 

- S velikim zadovoljstvom ću Marasa tužiti, jer to nema veze s istinom. Zbog gospodina Marasa i njegova nerada dvije godine smo čekali s hotelom. 

Video - Jolly: Zbog Marasa i njegova čekali smo s hotelom

 

Komentirao je i nabavu autobusa za splitski Promet, financiranu iz europskih sredstava te je rekao kako njegova tvrtka pokriva područje od Dubrovnika do Gospića te da su bili najpovoljniji na natječaju.

Podsjetimo, ministrica Žalac ranije danas rekla je kako je skupocjeni Mercedes, koji je već nekoliko tjedana parkiran u dvorištu njezine kuće, auto njezinih roditelja. Odgovarajući na pitanja novinara, prvo je rekla da su roditelji automobil kupili prije dva mjeseca, pa potom da je auto rentan kroz ugovor o najmu.

Josip Stojanović Jolly
1/8

Vozilo je inače u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car Josipa Stojanovića Jollyja. 

Novinari su je pitali i kakav je njezin odnos sa Stojanovićem.

– Poznajem gospodina Jollyja i poznavat ću ga do kraja života – rekla je Žalac i dodala da će pokazati ugovor o najmu Mercedesa od roditelja.

Komentara 80

TH
than
16:39 20.03.2019.

Što je sada na kraju balade ? Jel' rentan za 903 € , jel' na lizing, jel' kupljen ili će biti nešto četvrto na kraju ? Od toliko laži više ih ne može čovjek uhvatiti ni za glavu, ni za rep.

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
17:01 20.03.2019.

Louis Vuitton torbicu od 12.000Kn je isto majka iznajmila a ministrica ju slučajno nosi?

TI
Tinaiva
16:25 20.03.2019.

Nekako se baš poklopilo da su roditelji od ministrice uzeli auto u najam na duži period (ne znam tko u ovo može povjerovati) od gospodina Stojanovića. Koji je ovo cirkus. MOže pokazati ne znam koje i kakve papire nitko im neće vjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije