Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF IH BRANI

Ovi konobari mogu zaboraviti na napojnice: Evo kako su riješili problem ljutitih gostiju

Foto: Screenshot
1/4
06.11.2018.
u 08:46

Gosti su bili vrlo nepristojni. Konobari nisu mogli trpjeti njihov ton i učinili su to što su učinili, kazao je glasnogovornik restorana

Snimka iz jednog kijevskog restorana proširila se internetom zbog načina na koji su konobari riješili problem s nezadovoljnim i bezobraznim mušterijama.

Gost restorana Guramma Italiana snimio je kako konobari nakon prepirke bacaju torte u glave dviju gošća.

– Zašto bih je**** jela tvoju tortu – kazala je jedna gošća, prenosi Mirror.

Ubrzo nakon toga konobar joj gura tortu u glavu. Nakon tog čina druga gošća zalijeva ga pićem na što reagira njegov kolega i njoj baca tortu u glavu.

– Gošće su bile vrlo nepristojne. Konobari nisu mogli trpjeti njihov ton i učinili su to što su učinili. Situaciju su isprovocirali gosti, konobari ne trebaju biti kažnjeni – kazao je glasnogovornik restorana.

Kao i mnoge druge viralne snimke postoji mogućnost da je sve ovo bilo inscenirano s ciljem da se stekne popularnost restorana pa ovu situaciju treba uzeti s rezervom.

Ključne riječi

Komentara 4

DI
Diesel
10:02 06.11.2018.

Restorane nebi trebali drzati kriminalci i nepismeni, ali to je vec druga prica.

BA
bazinga
13:21 07.11.2018.

Bravo dečki tako se postupa s lakom robom

SI
simonske
09:32 06.11.2018.

Postoje stroga pravila struke.Gost je uvijek u pravu,zato se kaže da svatko ne može biti konobar,jer to je struka moja gospodo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije