Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE I POSLIJE

Evo kako izgleda 8 mjeseci nakon što je prestao uzimati drogu

Meth - Before and After
Foto: Imgur
1/5
30.12.2015.
u 10:15

Ovisnik je postao kao tinejdžer, a prije osam mjeseci odlučio se za prekretnicu u životu

Prije osam mjeseci prestao je koristiti kristalni meth. Rezultati odluke vidljivi su na prvi pogled. Redditor Minnesotapolis želio je predočiti koliko droga zaista utječe na fizičke promjene kod ljudi.

– Kosa mi je bila slaba jer nikad nisam jeo, nedostajale su mi hranjive tvari. Imao sam ožiljke i otvorene rane koje nisu mogle zacijeliti – rekao je Redditor.

Nekoliko mjeseci nakon početka odvikavanja udebljao si i dobio boju u licu. I sam priznaje koliko je iznenađujuća promjena.

Foto: Fredrik von Erichsen/DPA/Pixsell

Minnesotapolis drogu je počeo uzimati sa 14 godina i koristio je snažan oblik kristalnog metha. Ubrizgavao ga je i pušio, a to mu je stvaralo velik osjećaj ugode, kao i nagle padove raspoloženja. Ova sintetička droga izaziva jaku psihofizičku ovisnost, a dovodi do euforije i ubrzano postaruje stanice.

Bivši ovisnik mislio je da ima neobičnu samokontrolu s obzirom na to da drugi ljudi ne prestaju s konzumacijom tako jednostavno.

Seriju 'Breaking Bad' nisam stigao gledati jer sam bio zauzet kuhanjem metha

Zbog posjedovanja droge dobio je i nekoliko kaznenih i prekršajnih prijava, prenosi Huffington Post. Minnesotapolis tvrdi da mu je točka prekretnica bio pokušaj samoubojstva. Osim fizičkog, ovisnost je djelovala na njegovo mentalno zdravlje. – Policija me spriječila da skočim s mosta, zatim su me odveli na psihijatrijski odjel.

Bio mu je to deseti pokušaj odvikavanja od droge, a od tad je "čist". Obitelj smatra velikim motivatorom i želi ostati zdrav kako bi bio pravi primjer sestrinom djetetu.

>> Zadranin uhićen s 664 ectasyja

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Hunter86
Hunter86
12:12 30.12.2015.

Bravo ! Samo naprijed!

KR
kruti
12:40 30.12.2015.

baš ne vidim da se udebljal,dapače obratno

Avatar emilsalis
emilsalis
15:49 02.01.2016.

DROGA........ Kompanija iz Slovenije koja je navodno proizvodila kafu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije