Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Otvorila posudicu za ručak svog djeteta, ono što je vidjela – užasnulo ju je

Jedna je majka na isti način išla provjeriti kutiju za ručak svog djeteta i užasnula se onim što je vidjela.
25. kolovoza 2018. u 16:15 6 komentara 24910 prikaza
Posudica za ručak
Foto: GettyImages

Početak nove školske godine je sve bliže i bliže, a roditelji moraju ponovo planirati obroke za svoju djecu, prenosi Mirror. 

 

vrtić kakva domišljatost Rekli im u vrtiću da bi kćer trebali odijevati u odjeću za djevojčice. Njihov potez oduševio je internet

Oni koji pakiraju ručak za svoje najmlađe u tapervere ili plastične posudice, prvo će ih dobro oprati kako bi maknuli svu moguću plijesan i bakterije koje su se s vremenom mogle nakupiti te ih pripremiti za početak korištenja.  

Jedna je majka na isti način išla provjeriti kutiju za ručak svog djeteta i užasnula se onim što je vidjela.

Grace Bollen je napisala na Facebooku:

- Dakle, danas me nešto potaknulo da otvorim plastični dio posudice za ručak mog djeteta. Apsolutno sam zaprepaštena onim što sam vidjela, piše Bollen.

Grace je otkrila da su kutije za ručak zapravo bile prekrivene tamno zelenom plijesni.

- Osjećam se grozno kad se sjetim da su moja djeca jela ručak iz ovih posuda. Svaku večer sam ih prala i ostavljala da se do jutra osuše, rekla je te napomenula kako se plava kutija za ručak koristi oko 9 mjeseci, a žuta oko 12 mjeseci.

- SAVJET: nemojte kupovati kutije za ručak u kojima ne možete očistiti sve dijelove. Podijelite ovaj status. Roditelji trebaju znati, napisala je uznemirena majka. 

Kava Totalni promašaj Kako se osramotio! Naručila kavu pa se šokirala crtežom koji je na njoj dobila

 

Post je ubrzo postao viralan, a već sada ima gotovo 2000 komentara od zgroženih roditelja koji će sada biti oprezniji i detaljnije pregledavati posudice iz kojih njihova djeca jedu. 

 

Filmushka
PROMO
Video: Ovo su filmovi koje ćete moći besplatno pogledati na Filmushki

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar duka4
  duka4:

  Pazi ove. Kao da je napisala da je zgrozena sama sobom. Pa nece se kutija sama ocistit. Ha ha ha kriva je kutija. Koja glupost od clanka

 • Bel:

  Pa valjda je kutiju otvarala svaku vecer kad je prala tu kutiju? Toliko plijesni ne nastane preko noci. Tko je tu lud? Mi! Jer citamo takve gluposti.

 • aris1:

  Karolina ili Linda, pitanje je sad...