Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OSOBA OPTUŽENO

Ostavila ga zbog drugog, a on objavio prijeteći video: 'Ako nam ne date 35.000 eura ubit ćemo vam djecu!'

Bjelovar
Foto: screenshot/MojPortal
09.09.2021.
u 08:39

Par 35.000 nije dao, nakon čega je uslijedio incident na parkiralištu trgovačkog centra u Bjelovaru.

Prijetnja, oštećenje tuđe stvari, pokušaj iznude...djela su koja se stavljaju na teret 53-godišnjaku, 51-godišnjakinji, 27-godišnjaku i 24-godišnjaku,  a protiv svih četvero je zbog toga ODO Bjelovar podigao optužnicu.

Prema optužnici terete se  da su 23. siječnja u Bjelovaru na profilu jedne društvene mreže objavili video  snimku u kojoj su prijetili oštećenici i oštećeniku: - Razbit ćemo vam auto, zapaliti kući i ubiti djecu ako nam ne platite 35.000 eura!

Novac su tražili jer su smatrali da im je oštećenica toliko dužna jer je  napustila 27-godišnjaka te je otišla živjeti s oštećenikom. Par kojem je prijećeno 35.000 nije dao,  nakon čega je uslijedio incident na parkiralištu trgovačkog centra u Bjelovaru.

Prema optužnici 29. lipnja su  24-godišnjak, 53-godišnjak i 51-godišnjakinja zajedno s još jednom maloljetnom osobom  došli na parkiralište gdje je 24-godišnjak u više navrata nogom udario  u prednju i stražnju stranu  automobila oštećenice. Potom su 24-godišnjak, 53-godišnjak i 51-godišnjakinja ponovo zaprijetili oštećeniku i oštećenici da će im ubiti djecu. Osim toga  24-godišnjak i 53-godišnjak terete se i da su u više navrata  sjekirom udarili automobil oštećenice.

Na prijedlog tužiteljstva Općinski sud u Bjelovaru je produljio istražni 24-godišnjaku i  53-godišnjaku koji im je određen zbog opasnosti od  ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
09:59 09.09.2021.

opet nase drage ,nacionalne manjine,sjekirama rjesavaju probleme.hajde kajtazi vici nesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije