Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLIO JE DA ĆE MU PROĆI

VIDEO Osoblje restorana zgrozio postupak mladića: Okrivio je nas i odbio je platiti račun

Foto: Screenshot
02.09.2020.
u 19:35

Mladić se pokušao ogrepsti za besplatan obrok u restoranu, no vlasnici su ga brzo razotkrili

Jedan se mladić pokušao 'ogrepsti' za obrok u restoranu žaleći se osoblju da je u tanjuru pronašao stidnu dlaku.

No, njegov plan brzo je razotkriven. Naime, kamera restorana Jaan's BBQ Kitchen u engleskom Blackburnu uhvatila ga je kako stavlja ruke u hlače i baca vlastite stidne dlake na tanjur iz kojega je pojeo obrok vrijedan 67 funti.

Kada im je pokazao što je pronašao u tanjuru s ostacima kebaba, curryja i janjetine, osoblje je odmah pogledalo snimku nadzorne kamere kako bi bili sigurni da ih mladić ne želi prevariti. Međutim, uvjerili su se da se baš o tome i radi.

Disgusting moment diners 'sprinkle pubic hair into food' at restaurant Video: Disgusting moment diners 'sprinkle pubic hair into food' at Indian restaurant before refusing to pay for their £70 meal CCTV at Jaan's BBQ Kitchen Restaurant and Grill in Blackburn, Lancashire, captured the revolting moment one of the men appeared to discreetly reach into his shorts and scatter the supposed hair over their food.

Objavljuje ShoaiBugti World u Srijeda, 2. rujna 2020.

 

Iako su mu rekli da znaju što je učinio, on je i dalje odbijao platiti račun te je galamio i psovao osoblju restorana.

– Kada mi je sin pokazao snimku, svi smo ostali šokirani. Gadilo mi se – ispričao je vlasnik restorana. Nakon desetominutne svađe, mladić je ostavio 20 funti, manje od trećine računa i pobjegao iz restorana.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
21:08 02.09.2020.

Influencer.

Avatar drug Joža
drug Joža
21:03 02.09.2020.

To se drugačije radi, naručiš, pojedeš, ostaneš sjediti, i kažeš da nemaš novaca za platiti. Pozovu policiju - nisi ukrao, nisi bježao, policija ti ne može ništa. Vlasnik može podići privatnu tužbu protiv tebe (naravno mora platiti tužbu, odvjetnika, vrijeme... ako mu se isplati).

AS
aspiranto1950
22:34 02.09.2020.

TikTok influencer, to je danas maksimalno in.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije