Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Opljačkali HGSS-ovce dok su tražili nestalog dječaka u jezeru

Ukrali HGSSovcima kotač s vozila
HGSS
02.04.2018.
u 09:01

"Mi smo volonteri koji smo ostavili svoje obitelji, uzeli godišnji i došli kako bi nekome pomogli. Besplatno."

Dok su volonteri HGSS-a iz Dubrovnika neki dan tražili 16-godišnjeg dečka nestalog u Visovačkom jezeru netko im je s prikolice ukrao rezervni kotač.

 

 

 

Vijest je prvi put u petak objavljena na Facebook stranici šibenskog HGSS-a gdje su siroti ljudi apelirali da im se taj kotač vrati.

"Neznanom "junaku" koji nam je otuđio treći kotač s prikolice želim poručiti da se može ponositi sa svojim djelom i postupkom. Jer dok smo mi sudjelovali u potrazi, "junak" je bio toliko dobar i sposoban i "poslužio se" našim kotačem.
"Junače", samo da ti skrenem pozornost i kažem da mi nismo profesionalci koji imaju 10,000.00 kuna plaće i kojima je ovo posao. Mi smo volonteri koji smo ostavili svoje obitelji, uzeli godišnji i došli kako bi nekome pomogli. Besplatno. A ti si nama uzeo kotač. Besplatno. I za kraj, nadamo se da ti naša pomoć nikad neće trebati, a ako ti ipak bude trebala dobit ćeš je. Besplatno. Jer ipak si na to od nas navikao. Tebi i tvojima sretan i blagoslovljen Uskrs žele pripadnici HGSS Stanice Dubrovnik.

Komentara 26

BE
BeroII
09:34 02.04.2018.

Jedini prikladan komentar za ovo "djelo" je nešto što ćete obrisati a autora penalizirati, pa je bolje to niti ne pisati. Ali, ovaj "slavni poduzetnik" zna i sam kakav komentar zaslužuje, međutim sumnjam da ga to imalo "dotikavlje" pa ću mu se samo sjetiti one koja ga je rodila.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
09:25 02.04.2018.

U konačnici svatko će biti višestruko nagrađen ili kažnjen za svoja djela, samo treba biti strpljiv.

ŠT
ŠtoReći
09:38 02.04.2018.

sramota,uvijek netko nešto vidi, svaka informacija vodi do počinitelja...hgssvcima i njihoj obitelji želim sve najbolje,Bog im dao zdravlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije