Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska vojska

Oko 250 ročnika svečano prisegnulo u Požegi

ročnici (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/5
08.10.2010.
u 11:41

Svečanost su svojim nastupom uveličali orkestar HV, te pripadnici požeške povijesne postrojbe "Trenkovi panduri".

POŽEGA -  Oko 250 ročnika petog naraštaja među kojima je 30 žena dalo je svečanu prisegu u Središtu za temeljnu obuku HV u Požegi. Svečanosti su nazočili brojni rođaci i prijatelji vojnika, te čelnici Požeško-slavonske župaije i grada Požege, predstavnici Glavnog stožera i MORH, te udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Čestitke na datoj prisezi ročnicima su uputili zamjenik načelnika Glavnog stožera oružanih snaga gerneral pukovnik Slavko Barić, zatim izaslanik ministra obrane ravnatelj Uprave za ljudske resurse Nenad Smolčec te zapovjednik Središta za temeljnu obuku pukovnik Robert Krnčević.

Svečanost su svojim nastupom uveličali orkestar HV, te pripadnici požeške povijesne postrojbe "Trenkovi panduri".

Ključne riječi

Komentara 7

AU
aurora08
12:04 08.10.2010.

glupani jedni oni danas mogu branit samo one komuniste koji su opljackali kompljetno cijelo hrvatsku, od srba je netreba branit ti nisu mogli ni kosovarce pobjedit, od bosandjerosa jos i manje ti samo kaj ne krepaju ali treba komuniste branit od samih svojih: robova, slugu i kmetova a komuniste moraju branit upravo djeca kmetova i robova i to od nikog drugog nego od svojih roditelje, fuj fuj fuj svakom ko se bori za komuniste

CE
cepokotim
17:36 08.10.2010.

Moram naći slike iz 80 te kada sam bio u Požegi na obuci za vozača. Ona roze zgrada još od tada nije videla \"pemzlu\". Isto kao vojarne u Srbiji Bez obzira, čestitke momcima i devojkama, težak posao su izabrali. Punono sreće im želim, jer će im trebati tamo gde ih šalju.

CH
chemica
13:50 08.10.2010.

Da pogodim, sve ih je onako fino i bogobojazno blagoslovio lokalni pop. Kao i devedesete. Sva sreća da smo danas ipak malo pametniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije