Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIKAD NISAM UZEO MITO'

Oglasio se i prozvani Lovrinčević: 'Općepoznato je da mi novca ne nedostaje'

Zagreb: Jurica Lovrin?evi?, predsjednik Uprave Peveca
Zarko Basic/PIXSELL
12.12.2023.
u 13:21

Nacional je objavio kako posjeduje snimke na kojima se čuje kako Lovrinčević navodno od novinara traži da se njemu osobno isplati polovica budžeta za oglašavanje Vlade i državnih tvrtki. Lovrinčević je sad reagirao

Jurica Lovrinčević reagirao je na tekstove koje je objavio Nacional prema kojima je od Mreže TV pokušao iznuditi državni novac namijenjen oglašavanju. Lovrinčević tvrdi kako nikada u karijeri nije uzeo mito, da mu novca ne nedostaje te da je svu svoju imovinu stekao na tržištu. Dodaje kako je riječ o diskreditaciji te da se s druge strane događaju "puno zanimljivije stvari". 

"Kako trenutačno nisam u Hrvatskoj, a vezano uz medijske objave u nastavku je moja reakcija: Nikada – baš nikada – tijekom svoje karijere nisam uzeo niti imao potrebu tražiti ili uzeti proviziju, mito, "kuvertu", "kickback" ili kako god to željeli nazvati. Tko god tvrdi suprotno – laže", napisao je.

VIDEO Večernji list doznaje: Plenković smijenio Davora Filipovića i Juricu Lovrinčevića

 

"Niti imam potrebu uzeti jer općepoznato je da mi novca ne nedostaje i svoju sam imovinu stekao na tržištu i na sve uredno platio poreze i davanja, a isto tako takav je postupak u suprotnosti s načelima po kojima živim i radim cijeli svoj život. Svi koji su poslovali sa mnom, svi koji su radili sa mnom to dobro znaju. Neovisno o fragmentima koji se montiraju i objavljuju.  Nije ovo prvi udar da bi se mene diskreditiralo i maknulo s puta. Istina, ovaj puta nešto pomnije planiran i izveden, a nadasve toksično spakiran. I dok će se javnost zabavljati time i imati zaokupljenu pažnju, na drugoj će se strani događati puno ozbiljnije stvari koje se mjere u desetinama i stotinama milijuna eura", napisao je, a objavu je završio znakovitom porukom: "Ovoliko za početak…".

Nacional je objavio kako posjeduje snimke na kojima se čuje kako Lovrinčević, savjetnik ministra gospodarstva Davora Filipovića, razgovara s novinarom Mreže TV Marinom Vlahovićem. Navodno Lovrinčević od novinara traži da se njemu osobno isplati polovica budžeta za oglašavanje Vlade i državnih tvrtki koji im je on dodijelio.

Komentara 17

DU
Deleted user
14:58 12.12.2023.

Premda nije ni u jednoj stranci ipak je Mostu kreirao prezentacije za medije i orkestrirao napade na vladu. Koji prljav igrač.

DO
Domi
15:29 12.12.2023.

Ovaj je dno dna od čivjeka! I još se hvali da ima puno novca. Najvjerojatnije iz polukriminalnih i kriminalnih radnji. I nije čudno da su mu tipovi ala Grmoja i Troskot drugari!

PV
prcko.vita
15:28 12.12.2023.

Pa naravno da ti ne nedostaje novca kada se koristiš takvim ucjenjivačkim iznuđivačkim metodama rada. Da je sad USKOK ko nekad OZNA išao bi ti duže na goli otok na Urlaub i to na malo duži period.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije