Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Obitelj u strahu: Na trijemu pronalaze krvave maramice, zemlju, kamenčiće...

Najčudnije u cijeloj priči su tvrdnje članova obitelji da u svih pet godina, izuzev jedne prilike kada su uspjeli tek vidjeti leđa mlađe muške osobe s kapuljačom koja je bježala iz dvorišta, nikada drugog u dvorištu vidjeli nisu
12. studenoga 2019. u 16:02 26763 prikaza
obitelj Novoselac
Foto: Bjelovar.live
Pogledajte galeriju 1/4

Obitelj Novoselac iz Rovišća kraj Bjelovara već se godinama bori s neobjašnjivim fenomenima koji, ponekad, lede krv u žilama.

Ilustracija NA HITNOM ODJELU Žena se skinula i ušla kod doktora, pa ostala bez odjeće

Obitelj, naime, netko sustavno maltetira i time ih dovodi do ludila, a ono što proživljavaju odlučili su ispričati za Bjelovar.live.

Dean Novoselac ispričao je kako im netko ili nešto svakog dana unazad pet godina, na stepenicama ispred ulaza u obiteljsku kuću ostavlja grumene zemlje, sitno kamenje, maramice umrljane krvlju i poruke ispisane na toliko sićušnim komadićima papira da ih je gotovo nemoguće dešifrirati.

Najčudnije u cijeloj priči su tvrdnje članova obitelji da u svih pet godina, izuzev jedne prilike kada su uspjeli tek vidjeti leđa mlađe muške osobe s kapuljačom koja je bježala iz dvorišta, nikada drugog u dvorištu vidjeli nisu.

S druge strane, čuli su korake često, primanje za kvaku na ulaznim vratima kuće, bilo je tu i stravične buke koja je dopirala s tavana… No, nikada nisu nikoga zamijetili na ulaznim vratima.

Ilustracija 'SVE ĆU VAS UBITI' Sinu i unucima prijetio smrću zbog – janjca na ražnju

Sve su prijavili i policiji koja je nemoćna, a obratili su se i svećeniku koji je posvetio svaki kutak kuće.

No, to nije puno pomoglo jer su već istoga dana na trijemu opet pronašli krv, zemlju i kamenčiće, a povrh toga nekoliko grančica cvijeća otkinutog s njihovog vlastitog trijema.

TARIK ČESTITAO
Odustao na pitanju za pola milijuna kuna: Biste li vi znali odgovor?
Borba protiv raka
BORBA ZA ZDRAVLJE
Čak 90% dijagnosticiranih s rakom pluća u Hrvatskoj umire jer se otkriva prekasno