Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko ih terorizira?

Obitelj u strahu: Na trijemu pronalaze krvave maramice, zemlju, kamenčiće...

obitelj Novoselac
Foto: Bjelovar.live
1/4
12.11.2019.
u 16:02

Najčudnije u cijeloj priči su tvrdnje članova obitelji da u svih pet godina, izuzev jedne prilike kada su uspjeli tek vidjeti leđa mlađe muške osobe s kapuljačom koja je bježala iz dvorišta, nikada drugog u dvorištu vidjeli nisu

Obitelj Novoselac iz Rovišća kraj Bjelovara već se godinama bori s neobjašnjivim fenomenima koji, ponekad, lede krv u žilama.

Obitelj, naime, netko sustavno maltetira i time ih dovodi do ludila, a ono što proživljavaju odlučili su ispričati za Bjelovar.live.

Dean Novoselac ispričao je kako im netko ili nešto svakog dana unazad pet godina, na stepenicama ispred ulaza u obiteljsku kuću ostavlja grumene zemlje, sitno kamenje, maramice umrljane krvlju i poruke ispisane na toliko sićušnim komadićima papira da ih je gotovo nemoguće dešifrirati.

Najčudnije u cijeloj priči su tvrdnje članova obitelji da u svih pet godina, izuzev jedne prilike kada su uspjeli tek vidjeti leđa mlađe muške osobe s kapuljačom koja je bježala iz dvorišta, nikada drugog u dvorištu vidjeli nisu.

S druge strane, čuli su korake često, primanje za kvaku na ulaznim vratima kuće, bilo je tu i stravične buke koja je dopirala s tavana… No, nikada nisu nikoga zamijetili na ulaznim vratima.

Sve su prijavili i policiji koja je nemoćna, a obratili su se i svećeniku koji je posvetio svaki kutak kuće.

No, to nije puno pomoglo jer su već istoga dana na trijemu opet pronašli krv, zemlju i kamenčiće, a povrh toga nekoliko grančica cvijeća otkinutog s njihovog vlastitog trijema.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije