Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKA

Obitelj se vratila s odmora u Hrvatskoj i doživjela šok nakon otvaranja poštanskog sandučića

Poštanski sandučić/Ilustracija
Zeljko Lukunic/PIXSELL
04.10.2020.
u 21:52

Ona se ne boji, ali se brine: "Pismo pokazuje kako korona dijeli društvo"

Tročlana obitelj iz Isena, okrug Erding u Bavarskoj, vratila se s odmora u Hrvatskoj tijekom razdoblja korone, piše Merkur. Irene Zuber (ime žene je promijenjeno kako bi bila zaštićena) nije vjerovala svojim očima kada je otvorila poštanski sandučić, prenosi Fenix-magazin.de.

Naime, među poštanskim pošiljkama našlo se i anonimno pismo u kojem su optuženi za svoje "neuko, neodgovorno i samozadovoljno ponašanje koje sigurno nije pridonijelo činjenici da se mi, građani, možemo vratiti u svakodnevni život". Obitelj je možda pridonijela tome da "vlada bude sputana", prenijela je poruku Irene Zuber.

Zuber pojašnjava: "Dva smo tjedna bili s još jednom obitelji prijatelja na otoku Cresu. Kvarnerski zaljev nije čak ni rizično područje", naglasila je. 

"Naravno da se čovjek pita kakvi to prijatelji žive oko vas. Za mene je ovo pismo puno zavisti. Zapravo, tužno za takve ljude."

Ona se ne boji, ali se brine: "Pismo pokazuje kako korona dijeli društvo."

Do sada policijskoj inspekciji Erding nisu podnesene prijave protiv tročlane obitelji povratnika niti su prekršili pravila karantene, izjavio je zamjenik policije iz Erdinga Harald Pataschitsch.

Ključne riječi

Komentara 39

ZA
zagabria5
00:05 05.10.2020.

Uredno su im ukazali na istinu. Nije dopušteno odlaziti u balkanske rizične zemlje, poželjno je zaraziti se u bratskoj zapadnoj iako još rizičnijoj zemlji Austriji. Neka se zna, ništa se nije promijenilo, mi smo za njih uvijek bili druga liga tako nas gledaju

NE
nešperlin
01:25 05.10.2020.

Ne razumijem potrebu razglašavanja odlaska na odmor,bilo kamo. Da se lopovi lakše pripreme? Ili se hvale prije odlaska? Stavljaj fotke na mreže nakon povratka,vidljivo samo bliskim osobama. Ostale ionako ne zanima...

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:09 04.10.2020.

Na slici je USA sandučić (piše US MAIL), i ne razumijem kakve on sa ovim tekstom ima veze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije