Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

NOVO: Luksuzni stambeni projekt u Makarskoj – prodaja počela, cijene povoljne - investirajte u svoj stan za odmor

Luxury gradnja
Foto: LUXURY GRADNJA
1/9
07.06.2023.
u 13:26

Želite svoju oazu mira za ljetni odmor, uživanje uz more, u srcu Dalmacije, najljepšem gradu – Makarskoj imamo za vas nešto jedinstveno. Spoj luksuza, ljepote, nečeg novog... ali i profitabilne investicije.

 Ako tražite nekretninu koja kombinira luksuz, praktičnost, a da je na pravom mjestu, stanovi u Makarskoj su idealno rješenje. U ovom najatraktivnijem gradu na Jadranu pravi se poseban projekt kakvog još nema na Makarskoj rivijeri. Luksuzni stambeni projekt s tri zgrade s po 40 stanova, 144 garažna mjesta, dva caffe bara, bazenima, jacuzzijima, spa centrom, dječjom igraonom... i još mnogo toga. Prvi objekt već je počeo s gradnjom u ožujku, a prodaja stanova u svibnju. 

Foto: LUXURY GRADNJA

Ova novogradnja u Makarskoj izgrađuje se prema najvišim standardima. Svaki stan je dizajniran da pruža maksimalnu udobnost i luksuz, uz velike terase s pogledom na more. Kvaliteta gradnje, kombinirana s luksuznim sadržajima, čini ovaj kompleks jedinstvenim mjestom za život i odmor. Idealna je za obitelji, a zbog svojih sadržaja izgleda kao mali grad u gradu. A stan u Makarskoj nije samo udoban dom ili mjesto za odmor nego i prava investicija. Zahvaljujući sve većoj popularnosti Makarske kao turističke destinacije, iznajmljivanje stana može vam donijeti velike prihode.

Foto: LUXURY GRADNJA

Tko stoji iza ovog jedinstvenog projekta:

https://luxurygradnja.com/
 

Kolike su cijene stanova i kvadrature:

Cijene se kreću od 3200 - 3800 eura, a veliki su od 45 do 85 metara četvornihKako do informacija?

Kontakt broj: 00385 99 631 4888

Foto: LUXURY GRADNJA

Tvrtka Luxury gradnja prisutna je i u zemljama regije gdje su već prepoznati po kvaliteti, projektima i atraktivnim lokacijama gradnje. O njihovoj kvaliteti dovoljno govori podatak da se većina stanova proda odmah na početku. A kako kažu iz tvrtke Luxury gradnja - zadovoljni klijenti najbolja su im referenca. Luxury gradnja objekte gradi na sljedećim lokacijama:
Hrvatska: Zadar Privlaka i Sukošan, sada u Makarskoj
Crna Gora: Podgorica,
BiH: Posušje i uskoro Široki Brijeg

Izaberite stan i već iduće godine zahvaljujući jedinstvenom projektu tvrtka Luxury gradnja uživajte u svom domu u Makarskoj.

Sve detalje pogledajte na https://luxurygradnja.com/ i već danas napravite korak i dogovorite svoju životnu investiciju.

Foto: LUXURY GRADNJA

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije