Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Polančec

Nobilo: Tražit ću da se saslušaju Sanader i Predsjedništvo HDZ-a

\'03.09.2010.,  Zagreb - Damir Polanec i odvjetnik Petar Miletic imaju pripremno rocizte vezano uz onaj lazni elaborat koji je naplacen 500.000 kuna. Odvjetnik Polanceca je Anto Nobilo a od Miletica I
Tomislav Miletić/PIXSELL
18.09.2010.
u 20:55

Mislim da me prisluškuju. Ali, naučio sam da se ništa ozbiljno ne govori preko telefona, kazao je Polančecov odvjetnik.

Anto Nobilo, odvjetnik Damira Polančeca, u petak je bio pozvan na razgovor u USKOK, nakon što je dan prije izjavio da će Polančec otvoriti 42 afere u kojima glavnu ulogu imaju ministri. Nobilo na razgovoru u USKOK-u o tome nije ništa otkrivao jer, kazao je u intervjuu na Radiju 101, za to nema pristanak svoga klijenta, pa se tako pozvao na odvjetničku tajnu.

Nobilo kaže da Polančec piše knjigu sa 42 poglavlja, no tek treba odlučiti hoće li je objaviti jer bi to mogao biti sigurnosni problem za Polančeca i njegovu obitelj.

– Ne mogu mu savjetovati treba li objaviti knjigu ili ne, to mora sam odlučiti jer posljedice mogu biti ozbiljne – kaže Nobilo te najavljuje kako će tražiti da se u postupcima protiv Polančeca saslušaju Ivo Sanader i svi članovi Predsjedništva HDZ-a.

– Sanader je bio najvažniji pri donošenju odluka, ali je morao dobiti političku podršku najvažnijih ljudi u Predsjedništvu HDZ-a. Vlada je to samo ispunjavala. Zato ćemo tražiti da se Sanadera i ostale iz Predsjedništva HDZ-a ispita u 2-3 slučaja koji se vode protiv Polančeca.

Nobilo tvrdi i da ga tajne službe prisluškuju!

– Mislim da me i sada prisluškuju, ali mi sada ne ulaze u ured. No, preko mobitela pokušavaju doznati sve. Ali, mene je jedan prijatelj naučio da se ništa ozbiljno ne govori preko telefona – rekao je Nobilo. Nije objasnio je li prisluškivan kao odvjetnik Damira Polančeca ili misli da je on sam u središtu interesa nekih istražitelja, no svako praćenje i prisluškivanje mora biti sudski odobreno.

Ključne riječi

Komentara 35

SA
sadaive
12:48 19.09.2010.

Ante,imaš manje šansi za istjerati pravdu ,nego oni bolji Ante..

OB
-obrisani-
11:32 19.09.2010.

kliknite na sljedeci link i pomozite gladnoj dijeci u africi[za nabavu hrane] http://adf.ly/6vY7 imajte srca i kopirajte ovo dalje

Avatar zagi zagi
zagi zagi
22:33 18.09.2010.

dva govna na slici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije