Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVILI NLO

Stotine poziva uplašenih građana: Kakva je to svjetlost na nebu?

SpaceX
Foto: Youtube Screenshot
23.12.2017.
u 11:28

Bijela svjetlost na nebu se pokazala u obliku ribe, potičući lokalne stanovnike da na društvenim mrežama špekuliraju o pojavi NLO-a

Stanovnici južne Kalifornije ostali su neugodno iznenađeni kad se nakon sumraka u petak na nebu pojavilo čudno bijelo svjetlo za koje se kasnije ispostavilo da je raketa SpaceX Falcon 9, piše Daily Mail.

Bijela svjetlost na nebu se pokazala u obliku ribe, potičući lokalne stanovnike da na društvenim mrežama špekuliraju o pojavi NLO-a.

Lokalne televizijske postaje, kao i policija, primile su brojne telefonske pozive svjedoka koji su u čudu gledali raketna lansiranja iz baze Vandenberg Air Force u središnjoj Kaliforniji.

Čak se i sam direktor SpaceX-a, Elon Musk, odlučio zabaviti na račun lansiranja i panike koju je izazvao pa je na svom Twitter profilu napisao kako je to 'nuklearni NLO iz Sjeverne Koreje'. 

 

>> VIDEO Ovo su mjesta na Google mapama koje baš nitko ne smije vidjeti

Komentara 18

DU
Deleted user
11:59 23.12.2017.

Nezasitni levičarski organizmi kruže u potrazi za proračunom.

OK
okvarbudovič
13:07 23.12.2017.

dolazi vrag po svoje antife.

IM
Ime
15:13 23.12.2017.

leteći kurton

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije