Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO

Ovakvo ponašanje pingvina rijetko se viđa

Pingvin
Foto: Screenshot
1/2
22.12.2017.
u 18:40

I prošle je godine viralnim hitom postala srdačna priča o pingvinu koji je preplivao 5.000 milja

Psi slove za čovjekovog najboljeg prijatelja, ali jedan je korisnik na Redditu dokazao da pingvini mogu biti jednako umiljati.

Korisnik je objavio snimku pingvina koji je iz svog prirodnog staništa došao pozdraviti svog ljudskog prijatelja.

Snimka je nastala na Novom Zelandu kada je Dee Clark vidjela kako pingvin prelazi cestu i pozdravlja čovjeka. Uskoro se skupilo nekoliko ljudi koji su fotografirali zanimljivog pingvina nakon čega je on bez straha prilazio njima.

Lokalni policajac otkrio je kako pingvin često boravi na ovom području te da se tu voli igrati. Također posjećuje i dijete koje boluje od cerebralne paralize, a zna i kljunom pokucati na vrata jedne kuće kako bi dobio hranu.

I prošle je godine viralnim hitom postala srdačna priča o pingvinu koji je preplivao 5.000 milja kako bi vidio Brazilca koji mu je spasio život. 

Foto: Screenshot/reuters


 

Komentara 1

OB
ObrenM
18:26 23.12.2017.

Neka rodjenje gospodnje donese takovu dobrotu u nasu Dusu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije