Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Ovakvo ponašanje pingvina rijetko se viđa

I prošle je godine viralnim hitom postala srdačna priča o pingvinu koji je preplivao 5.000 milja
22. prosinca 2017. u 18:40 1 komentara 1548 prikaza
Pingvin
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Psi slove za čovjekovog najboljeg prijatelja, ali jedan je korisnik na Redditu dokazao da pingvini mogu biti jednako umiljati.

Ruski ribar Roman Fedortsov objavio galeriju svojih čudovišnih ulova misteriozan svijet Prizori iz noćne more: Ruski ribar otkrio kolekciju 'čudovišta iz dubina'

Korisnik je objavio snimku pingvina koji je iz svog prirodnog staništa došao pozdraviti svog ljudskog prijatelja.

Snimka je nastala na Novom Zelandu kada je Dee Clark vidjela kako pingvin prelazi cestu i pozdravlja čovjeka. Uskoro se skupilo nekoliko ljudi koji su fotografirali zanimljivog pingvina nakon čega je on bez straha prilazio njima.

Lokalni policajac otkrio je kako pingvin često boravi na ovom području te da se tu voli igrati. Također posjećuje i dijete koje boluje od cerebralne paralize, a zna i kljunom pokucati na vrata jedne kuće kako bi dobio hranu.

I prošle je godine viralnim hitom postala srdačna priča o pingvinu koji je preplivao 5.000 milja kako bi vidio Brazilca koji mu je spasio život. 

Pingvin | Autor : Screenshot epodravina Foto: Screenshot epodravina

Hakiranje NEVJERAN MUŽ Žena 'hakirala' mužev e-mail račun, a sada ide u zatvor NLO RUTINSKA MISIJA Pilot koji je snimio NLO: 'To nije bilo s ovog svijeta, nisam lud' kuća na poklon Žele je se riješiti Bračni par poklanja kuću vrijednu 330.000 kuna, ali pod jednim uvjetom
 
Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

  • ObrenM:

    Neka rodjenje gospodnje donese takovu dobrotu u nasu Dusu.