Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australski žigolo

'Njen muž nas je gledao dok smo vodili ljubav, a kasnije je i on htio probati sa mnom'

žigolo
Foto: Getty
23.10.2018.
u 11:14

James smatra kako ne radi ništa loše i jednom kada je okusio luksuzan način života odlučio je imati sponzora kada god to može

James je 25-godišnji muškarac koji je živio san mnogih mladih muškaraca diljem svijeta. 

Za vrijeme studiranja preko interneta je upoznao bračni par koji mu je platio fakultet te mu svakodnevno kupovao skupe poklone, a u zamjenu za to James je seksualno zadovoljavao ženu dok ih je njen muž gledao

"Sugar Daddy" i "Sugar Mummy" poznati su pojmovi kojima se opisuje većinom stariju osobu koja za društvo i seksualne usluge mlađoj osobi plaća životne troškove, kupuje skupe poklone i daje pozamašan "džeparac". 

"Osvojio sam jackpot. Oni su bili moji 'Sugar roditelji'", rekao je James za DailyMail.

"U početku sam samo zadovoljavao njegovu ženu, ali vremenom smo se svi opustili i krenuli eksperimentirati tako da se kasnije i on priključio, a kako su bili korektni i dobro plaćali, počeli smo on i ja ponekad sami spavati. Htjeli smo se što bolje upoznati, a seks je bio najbolji način da to i učinimo", dodao je James. 

U jednom trenutku preraslo je iz samo poslovnog odnosa u nešto više

"Svidjelo mi se, bilo mi je lijepo, tako da smo znali provesti i cijeli vikend skupa u krevetu", kaže James o burnom odnosu s parom. 

James prije stupanja u odnos s nekim od svojih "sponzora" traži bolje upoznavanje kako to ne bi bilo suhoparno iskustvo. Njemu to znači mnogo više, pa je tako ispričao zanimljivu priču o već spomenutom bračnom paru. 

"Njen muž mi je toliko vjerovao kada je vidio koliko sam brižan i koliko mi je stalo do toga da oboje uživaju da mi je dopustio da istražim njegovu seksualnosti iako tvrdi da je cijeli život heteroseksualan", dodao je James koji danas više nema seksualne odnose s bračnim parom.

"I dalje smo ostali u kontaktu i imam puno poštovanje prema njima", kaže.

James smatra kako ne radi ništa loše i jednom kada je okusio luksuzan način života odlučio je imati sponzora kada god to može.

"Jedan sponzor je pola godine u Australiji, pola godine u Europi. Kada je u Australiji sam družimo se iako ima muža. Muž zna za mene, a kada i on dođe u Australiju onda se ne vidim s njima jer poštujem njihov odnos", zaključio je James. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar anti_komunist
anti_komunist
11:53 23.10.2018.

opet vecernji reklamira prostituciju.....

NP
npravednost
12:39 23.10.2018.

ovi novinari večernjaka baš vole blato i kaljužu ... sve zaudara !

VO
vorda400
11:37 23.10.2018.

Samo udar meteora može spasiti život na ovom planetu vrijeme je za "resetiranje"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije