Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOJ

Oprezno u krevetu! Ovo su najčešće poze u kojima se penis može slomiti

Shutterstock
22.10.2018.
u 14:06

Ako niste sigurni možete li slomiti penis, odgovor je – da! A u nekim pozama rizik je veći

Istraživanje provedeno u Brazilu proučilo je nalaze i povijesti bolesti fraktura penisa 44 muškarca (od kojih su 42 bile potvrđene) i primijetili su zanimljive trendove u pozama koje muškarcima donose nevolje. Daily Mail piše da je polovica muškarca čula pucketanje u penisu prije pucanja, ali 20 posto nije se obaziralo na to i nastavilo je dalje. Kod polovice takvih slučajeva, ako ne prime kiruršku pomoć, mogu ostati trajne posljedice, odnosno mogu imati deformirane penise. 

Na trećem mjestu nalazi se – misionarska poza

Znači ova "najobičnija" i najčešća poza može prouzročiti ozljede! Istraživanje je pokazalo da se to događa u 21 posto slučajeva. 

"Doggy" 

Istraživanje je pokazalo da se u ovom slučaju "lomovi" događaju u 29 posto slučajeva. Obično je to zato što muškarci u ovim pozama rabe mnogo sile, pa može doći dio problema.

Kaubojka je najgora

Poza u kojoj je žena na muškarcu prouzročuje gotovo polovicu fraktura penisa! Istraživači kažu da je to vjerojatno zato što muškarci ne mogu odmah prestati, a kako piše Daily Mail, kad stvari pođu po zlu, žene to ne primijete odmah, a one drže sve pod kontrolom.

Izabrali smo deset najseksi Hrvata

 

Ključne riječi

Komentara 3

SL
Slovenec
16:55 22.10.2018.

Nina, jel' to is prve ruke?

KO
koki
16:02 22.10.2018.

Maschalla maschalla!! Nix gut, nix gut!! Da mi je znat koja budaletina placa ovakva istrazivanja i ovakve novinare i sa cijim novcekima. Sa svojim sigurno ne!

BI
Biouskoli91
20:07 22.10.2018.

Karolina i Linda dobile konkurenciju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije