Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko ga ostavlja?

Misteriozno mljeveno meso na stanici uzbunilo njemački gradić

Mljeveno meso
Damir Špehar/PIXSELL
15.11.2017.
u 14:17

Nepoznat netko meso na stanici u Berghausenu ostavlja već nekoliko tjedana, obično ponedjeljkom, ali nekada to učini i vikendom.

U njemačkom gradiću na željezničkoj stanici netko je počeo ostavljati oko pola kilograma mljevenog mesa što je izazvalo pitanja kod lokalnog stanovništva, piše Local

Nepoznat netko meso na stanici u Berghausenu ostavlja već nekoliko tjedana, obično ponedjeljkom, ali nekada to učini i vikendom.

Zabrinuti vlasnici kućnih ljubimaca

Uvijek ga ostavi iza ograde gdje smiju prolaziti samo zaposlenici kompanije koja upravlja željeznicom, a prolaznicima je pristup zabranjen. 

Vlasnici kućnih ljubimaca zabrinuli su se da je meso možda strateški raspoređeno kako bi se oni otrovali te su tražili da se pošalje na testiranje, no policija je takav scenarij odbacila. 

Tvrtka koja upravlja željeznicom AVG pokušava što prije pronaći ostavljeno meso svaki puta kada se pojavi. - Kada se naši zaposlenici pojave nakon dojave, obično više nemaju mnogo mesa za pokupiti - kazao je glasnogovornik AVG-a Nicolas Lutterbach. 

Pogledajte i VIDEO: Supernamirnice koje trebate imati u svom domu

Komentara 1

RT
ribaric.tomislav
23:30 15.11.2017.

na dajte molim vas sve Propaganda.a Kamere sve po Svuda postavljene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije