Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Misteriozno mljeveno meso na stanici uzbunilo njemački gradić

Nepoznat netko meso na stanici u Berghausenu ostavlja već nekoliko tjedana, obično ponedjeljkom, ali nekada to učini i vikendom.
15. studenoga 2017. u 14:17 2 komentara 1412 prikaza
Mljeveno meso
Foto: Damir Špehar/PIXSELL

U njemačkom gradiću na željezničkoj stanici netko je počeo ostavljati oko pola kilograma mljevenog mesa što je izazvalo pitanja kod lokalnog stanovništva, piše Local

Francuska kuhinja CIJENE NERAZUMNO VISOKE Nestašica ove namirnice izludjet će Francuze! 'Mi bez toga ne možemo živjeti'

Nepoznat netko meso na stanici u Berghausenu ostavlja već nekoliko tjedana, obično ponedjeljkom, ali nekada to učini i vikendom.

Zabrinuti vlasnici kućnih ljubimaca

Uvijek ga ostavi iza ograde gdje smiju prolaziti samo zaposlenici kompanije koja upravlja željeznicom, a prolaznicima je pristup zabranjen. 

Vlasnici kućnih ljubimaca zabrinuli su se da je meso možda strateški raspoređeno kako bi se oni otrovali te su tražili da se pošalje na testiranje, no policija je takav scenarij odbacila. 

Tvrtka koja upravlja željeznicom AVG pokušava što prije pronaći ostavljeno meso svaki puta kada se pojavi. - Kada se naši zaposlenici pojave nakon dojave, obično više nemaju mnogo mesa za pokupiti - kazao je glasnogovornik AVG-a Nicolas Lutterbach. 

Pogledajte i VIDEO: Supernamirnice koje trebate imati u svom domu

mljeveno meso BAKTERIJA Oprez: u mljevenome mesu utvrđena salmonela burek 'NEOPISIV SMRAD' Bivši radnik Bose: Meso koje se ne pojede na svadbama ide u burek lazanje Oprez Ovo je hrana koja će se u vrućim danima lako pokvariti i može uzrokovati trovanje
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša