Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži završetak rata

Nasuprot šatora u Savskoj na megafon čitao 'Tajnu Krvavog mosta'

Nec Hranjec panker branitelji
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
17.03.2015.
u 18:30

Na Facebooku je objavio da se rodio 1989. godine te da se, od kada zna za sebe, sjeća kako taj "prokleti rat" tjelesno i mentalno ubija ljude oko njega

Zagrepčanin Njec Hranjec počeo je u Savskoj ulici svoje istraživanje nazvano "Hoće li prije završiti rat – ili panker pročitati roman 'Tajna Krvavog mosta' Marije Jurić Zagorke".

Hrnjec je zauzeo poziciju preko puta šatora u kojem branitelji već pet mjeseci traže ostavku ministra Predraga Matića te je na megafon počeo čitati knjigu hrvatske književnice.

Rekao nam je da će biti tamo dok ne pročita knjigu od 350 stranica, a nakon dva sata čitanja bio na 50 stranici. Tek nekoliko branitelja je stajalo ispred šatora i promatralo Hranjeca kako recitira. - Dečko neka samo čita, ovo je slobodna zemlja, nama to ne smeta - izjavili su branitelji ispred šatora. 

"Ja želim da ovaj rat prestane"

Na Facebooku je Hrnjec objavio da se rodio 1989. godine te da se, od kada zna za sebe, sjeća kako taj "prokleti rat" tjelesno i mentalno ubija ljude oko njega.

"Ja želim da ovaj rat prestane", poručuje Hranjec kojega zanima hoće li on prije pročitati cijelu "Tajnu Krvavog mosta" nego što će branitelji u prosvjedu napustiti šator u Savskoj 66.  

>>'Nije mi jasno kako ljudi koji prosvjeduju u šatoru ne vjeruju Grabar-Kitarović'

>>Karamarko Matiću: Jako ću se dobro sjetiti gdje sam bio '91, a gdje je on bio?

>>Prijava Klemmu i Glogoškom: Opet smo vidjeli da Matić obmanjuje javnost

Komentara 118

Avatar Tito zločinac
Tito zločinac
17:55 17.03.2015.

Njec "lijepo" hrvatsko ime. A i frizura prikladna.

GR
Grunf433
17:57 17.03.2015.

Još jedna žalosna spodoba. Obečali su mu ako uspije štogod, da će poslije biti predsjednik partijske čelije u svojoj MZ.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
17:52 17.03.2015.

Još jedan besposličar više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije