Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HDZ-a

Karamarko Matiću: Jako ću se dobro sjetiti gdje sam bio '91, a gdje je on bio?

Tomislav Karamarko
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/8
16.03.2015.
u 19:22

- '91 sam se bavio nekim specifičnim zadaćama o kojima on nema pojma - kazao je Karamarko.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko odgovorio je premijeru Zoranu Milanoviću koji ga je danas iz Nove Gradiške pozvao na debatu.

- Prije godinu dana sam rekao da je Milanović jedan od vrsnijih stand-up komičara. Nakon tri godine i pol godine neuspjeha, sto tisuća iseljenih ljudi, uz kreditni rejting smeće, niti jednu investiciju, ništa realizirano iz EU fondova, prvi put se spustio broj radnim mjesta ispod 1,2 milijuna... I on bi sada razgovarao - žustar je bio Karamarko. - On to sebi ovako zamišlja: raspisat ćemo natječaj za premijera, a on će biti predsjednik komisije pa će on mene nešto ispitivati - dodao je Karamarko. Naglašava da je za "sve raspoložen" te da će oni doći sa svojim programom i najavom što će napraviti, a Milanovića poziva da dođe sa "rezultatima svoga rada".

"Nesuvislo, neozbiljno i infantilno"

- TV dvoboj će biti s argumentima i s programom. Mi sa svojim, a on s onim što je napravio. I mi ćemo odlučiti kada će to biti, ako će biti - kazao je Karamarko te dodao da razmisliti hoće li će "uopće moći naći sat vremena za njega". Opisao je i kako zamišlja debatu s Milanovićem te poručio da je se ne boji - To će se svesti na ekshibicionizam, u malo uličarskom stilu s njegove strane. Bit će tu puno latinskih sentenci, engleskih citata... Samo ne onoga što je napravio - rekao je Karamarko te dodao da je debata "zadnji čin što mu ti njegovi skupi PR-ovci" predlažu.

- Gle, ništa nisi napravio, sve si upropastio pa probaj se malo na toj personalnoj razini, da oprostite na izrazu, pošorati i potući - opisao je Karamarko razgovor Milanovića sa stručnjacima za odnose s javnošću. - Nesuvislo, neozbiljno i infantilno, ali na sve smo spremni - zaključio je Karamarko.

"Matić neka se brine o svojoj strančici u raspadu"

Karamarko je komentirao i izjavu ministra branitelja Predraga Matića da je pravi vođa HDZ-a glavni tajnik stranke Milijan Brkić. - Mi u HDZ-u nemamo vođu, nego predsjednika i to sam ja. Glavni tajnik je glavni operativac i on izvrsno radi svoj posao i moj je prijatelj 22 godine. Matić neka se brine o svojoj strančici u raspadu pa neka ondje vidi tko im je sada šef, tko im je malo manji šef i koliko struja i frakcija imaju - kazao je Karamarko.

Kritizirao je i prekršajne prijave protiv organizatora prosjeda u Savskoj Đure Glogoškog i Josipa Klemma. - To je nešto nevjerojatno. On će podnositi prijavu protiv organizatora prosvjeda braniteljske populacije. Protiv onih koji su stvorili ovu državu, onih koji su ginuli za ovu državu, onih koji su gubili noge i ruke za ovu državu - rekao je Karamarko i dodao da braniteljska populacija mora biti iznimka u ovom društvu te je poručio premijeru da smijeni ministra Matića. - Ne bih podnosio prijavu protiv organizatora - zaključio je predsjednik HDZ-a.

Na opasku ministra Matića da će se predsjednik HDZ-a teško sjetiti gdje je bio 1991. godine, Karamarko je odgovorio protupitanjem: "Ja ću se jako dobro sjetiti, neka se on sjeti gdje je on bio?" Predsjednik HDZ-a rekao je da je bio policijski branitelj te da je bio načelnik policijske uprave. - Odlazio sam i na teren sa specijalcima kada je to bilo potrebno. '91 sam se bavio nekim specifičnim zadaćama o kojima on nema pojma - kazao je Karamarko.

>>Karamarko mora izaći iz sjene Kolinde Grabar-Kitarović

>>'Dostojanstvo branitelja ima cijenu – iznosi 20 milijardi kn'

>>Prijava Klemmu i Glogoškom: Opet smo vidjeli da Matić obmanjuje javnost

Komentara 387

DR
drugPlenky
19:14 16.03.2015.

Ajmo sad opet jednu analizu tek da se prisjetimo; Prvo je prije tri i pol godine došao glavni Junak i doveo svojih deset prijatelja Junaka, svaki od njih je doveo svojih deset prijatelja Junaka što je prvih sto junaka. Onda su ovi junaci doveli svaki svojih deset prijatelja pa smo dobili 1000 uhljeba Junaka i napokon i ovi uhljebi imaju prijatelje pa se na kraju skupilo 10000 zainteresiranih pojedinaca koji nam sjede na grbači. Da zaključim jedino ovih deset tisuća Junaka se brine za promjenu vlasti, svi ostali jedva čekaju izbore i kraj agonije. Eto tako stvari stoje

DR
drugPlenky
19:00 16.03.2015.

Nakon tri i pol godine što Hrvatsku vodi u propast ovaj bi razgovarao, o čemu o Planu 21, ajde ti fino ća i pusti ozbiljne ljude da izvuku Hrvatsku iz krize

DU
Deleted user
19:07 16.03.2015.

milanović je lik koji egzistira na svađama . stranka mu liči na bojno polje a karamarko mu dođe kao melem na pogani karakter.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije