Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Popovači

Detalji nesreće: Mladić se išao skloniti od vlaka, no smetala je živica

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/ ilustracija
31.10.2017.
u 13:58

Zbog skučenog prostora uz živicu, mladića je vlak snažno udario i odbacio.

Dvadesetdvogodišnji mladić smrtno je stradao od udara teretnog vlaka dok se kretao uz željezničku prugu kod Donje Vladiničke, na području općine Popovača, izvijestila je sisačko-moslavačka policija o rezultatima očevida teške nesreće koja se dogodila jučer oko 2.30 sati.

Mladić se u društvu jedne djevojke kretao uz prugu, a pri dolasku teretnog vlaka, koji je prometovao na relaciji Kutina - Dugo Selo, pokušali su se skloniti. Međutim, zbog skučenog prostora uz živicu, mladića je vlak snažno udario i odbacio.

Uslijed udarca 22-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život. Ekipa Hitne medicinske pomoći iz Kutine hitno ga je prevezla u sisačku Opću bolnicu, gdje je u 4.40 sati umro.

Alkotestiranjem strojovođe i pomoćnika strojovođe teretnog vlaka utvrđeno je da nisu bili pod utjecajem alkohola, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:02 31.10.2017.

Alkotestirali su strojovodju???A ne nekog Barba Luku koji je postavio "rodijaka" na mjesto upravitelja odrzavanja????

MX
Mister X
14:24 31.10.2017.

Netko se šali sa nama u ispada kriva je živica !!! Mladić nije uspio a djevojka je ...............

MO
modovisisajteMaraschino
14:25 31.10.2017.

ovo je samo ilustracija ali stvarno ne znam kolika je ta živica ali da ti život ovisi skočio bi u minsko polje a gdje ne bi u neku živicu i trnje... kako se djevojka onda izvukla bez ozljeda? zašto nisu legli dolje? tko zna možda nisu ni čuli vlak ili jednostavno nisu bili svjesni opasnosti. uz i po pruzi se ne hoda....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije