Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV KARAMARKO:

'Nedjeljna pobjeda bit će slatka, ali nećemo biti preveseli'

Tomislav Karamarko
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/8
20.05.2014.
u 18:35

Sve političke razlike i interesi padaju u drugi plan, rekao je Karamarko

– Odmah smo reagirali i obustavili sve aktivnosti kampanje za izbore za Europski parlament. Otkazali smo četiri velika skupa i sad počinju aktivnosti na skupljanju novca i svih drugih artikala za ljude pogođene poplavama, putem Caritasa, Crvenoga križa... Uključili smo zajednice mladih, branitelja i žena HDZ-a. Ovo je takva tragedija da čovjek ostaje bez riječi. Sve političke razlike i interesi padaju u drugi plan. Pobjeda u nedjelju bit će nam slatka, ali sigurno nećemo biti tako veseli zbog onoga što se dogodilo našem, ali i susjednim narodima – izjavio je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, u utorak predvečer u Varaždinu. Trebao je tada u baroknom gradu održati i predizborni skup, no on je odgođen, kao i ostali skupovi u velikim gradovima.  

Karamarko je dodao da ovaj problem treba dugoročno riješiti uređenjem tijeka vode, navodnjavanja i odvodnje te ustvrdio da je HDZ problem navodnjavanja i odvodnje te kanala Dunav – Sava nedavno predstavio na svome forumu, u prvoj točki. Kako kaže, misle i na Bosnu i Hercegovinu te je stoga bio u Orašju, a poslije izbora posjetit će i Odžake te neke druge gradove, kojima također treba pomoći.  

Došla je u Varaždin i Dubravka Šuica, kao i Andrej Plenković, te su nakon izjave prošetali gradom i, umjesto skupa, popričali s predstavnicima gradskih i općinskih organizacija HDZ-a Varaždinske županije.

>> Karamarko u Orašju: Ovim ljudima Hrvatska mora osigurati smještaj

Komentara 62

CB
Conan Barbarin
19:51 20.05.2014.

stvarno je jadan onaj milanović kada na ovoj tragediji ide pokušavati podići svoj rejting i rejting kukuriku vlade, a upravo je vlada najveći krivac za tragediju, jer država nije bila pripremljena za ovakvo što.

Avatar uussuu
uussuu
18:48 20.05.2014.

Novi HDZ ima priliku da vrati staru slavu Hrvata i Hrvatske. Što jest, jest SDP-ovcima ni kravata od Hrvata ne stoji. Samo naprijed u novu, bolju i modrenu Hrvatsku s hrvatskim identitetom. Živjeli!

CB
Conan Barbarin
19:20 20.05.2014.

karamarko dobro kaže, svaka mu je na mjestu. i on za razliku od milanovića barem ne pokušava skupljati jeftine političke poene na ovoj tragediji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije