Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Ne propustite Croatia Island Trophy, filmske festivale, retrospektive,...

Miranda Cikotic/PIXSELL
28.09.2018.
u 14:24

Program festivala izbor je filmova iz svjetske produkcije koji su prikazivani i nagrađivani na svjetskim festivalima

Od 4. do 12. listopada Split će biti u znaku 26. međunarodnog festivala novog filma. Festival je utemeljen 1996. i od samih početaka promovira kreativna eksperimentalna filmska ostvarenja. Program festivala izbor je filmova iz svjetske produkcije koji su prikazivani i nagrađivani na svjetskim festivalima.

U sklopu festivala odvijat će se projekcije, internetski projekti, interaktivne instalacije, performansi, posebni programi, retrospektive domaćih i stranih autora, predavanja, radionice, prigodni razgovori te će biti predstavljen festivalski katalog.

Međunarodna konferencija i poslovna radionica turizma posebnih interesa SPLITB2B održat će se od 17. do 20. listopada.

Teme su kulturni turizam s naglaskom na arheologiju te turizam djece i mladih, a cilj uspostava poslovnih partnerstava koja će rezultirati novim turističkim dolascima gostiju visoke platežne moći i izvan sezone.

>> Pogledajte kakva je bila atmosfera  na Đardinu i Rivi tijekom finalne utakmice između Hrvatske i Francuske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije