Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon prepirke

Ne ide im život u izolaciji: supruga ubola nožem u stražnjicu

Ilustracija
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
03.04.2020.
u 18:57

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila je 56-godišnjakinji istražni zatvor

U istražnom zatvoru završila je 56-godišnjakinja zbog pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede svom suprugu.

Ispitalo ju je Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu nakon što je 1. travnja u vikendici u jednom selu u okolici Varaždina, nakon sočne prepirke, nožem ubola supruga u predjelu stražnjice i nanijela mu otvorenu ranu zdjeličnog pojasa.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila joj istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, ponavljanja kaznenih djela, kao i dovršenja onoga što je pokušala. 

Komentara 5

AJ
ajdebretineseriii
19:55 03.04.2020.

A tko mu je kriv, zasto se okrenuo upravo kad ga je htjela odcvikarit.

NA
Narcis660
19:27 03.04.2020.

Sve je prolupalo ajme meni....ako se ovo oduži bit će (nažalost)i dalje od stražnjice ...😬

DH
dalibor.hren
03:24 05.04.2020.

Corona j promijenila život muškarcima: moraju biti doma, ne smiju u društvo, birtijju, nema sigurnosnog razmaka od žene...ženama je isto: mogu kuhati, prati, čistiti, gledati serije...i zato dolazi do sukoba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije