Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA TI SE ŽELUDAC OKRENE

Naručio hranu, a u kutiji ga dočekala boca odvratnog sadržaja: 'Kako je do toga došlo?'

dostava hrane
Pixabay.com
22.02.2021.
u 11:13

Uz govedinu i začinjenu piletinu dobio je i punu bočicu urina

Neugodno se iznenadio boksački novinar Oliver McManus kada je dobio narudžbu iz lanca za pripremu hrane Hello Fresh, a u kojoj se osim hrane i kartica s receptima našla i boca coca-cole.

Međutim, u boci nije bio mnogima omiljeni napitak nego nečiji urin.

Uz govedinu i začinjenu piletinu dobio je i punu bočicu urina, piše Metro.

– Bit ću jasan: Zašto sam dobio nečiji urin u boci kao dio moje narudžbe? Iščekujem vaš odgovor – objavio je Oliver na Twitteru.

 

Rekao mu je da mu je žao zbog toga što se dogodilo jer je hrana iz Hello Fresha jako ukusna, no zabrinuo se u kakvim se uvjetima priprema.

Nakon što ih je označio na Twitteru, Hello Fresh je odmah reagirao.

– Nedostaje nam riječi kojima bi opisali koliko nam je žao zbog ovoga. Hitno istražujemo zajedno s kompanijom za dostavu kako je moguće da je dostavljen kutija s ovakvom bocom u njoj. Ispričali smo se direktno gospodinu McManusu. Radimo na tome da se to nikad više ne dogodi – objavili su iz tvrtke.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
17:56 22.02.2021.

Vidićeš sad kad se u labaratoriju iznenade koliko šećera u mokraći ima uzorak smeđe boje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije