Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije na kolonu

Poručili Vladi na fejsu: 'Napustite Markov trg, kao što ste i Vukovar'

Vlada
Foto: screenshot/CNN
18.11.2013.
u 13:53

"Da ste išli zadnji u koloni, mogli ste položiti vijence. Time biste pokazali ljudskost, a ne politikantstvo", napisala je jedna građanka na Vladinu Facebook-profilu.

Državni vrh napustio je danas kolonu sjećanja nakon što im je Stožer za obranu hrvatskog Vukovara organizirano blokirao put prema Memorijalnom groblju pa su tri predsjednika – Ivo Josipović, Zoran Milanović i Josip Leko položili vijence samo na Ovčari. 

Mnogi su na Vladinu Facebook-profilu komentirali odluku članova Vlade da napuste kolonu sjećanja. 

"Hrvatski narod vam je jasno dao do znanja da ste nepoželjni, ne samo u Vukovaru. Odstupite", piše jedan od komentatora.  

"Znali ste što možete očekivati i opet ste otišli. I to na račun poreznih obveznika, pa ne pravite od sebe žrtvu", piše u jednom od komentara na Facebook-profilu Vlade RH.

"Da ste išli zadnji, mogli ste položiti vijence" 

"Niste ni trebali dolaziti. A više ni nemojte. Sram vas bilo", poručio je vladajućima jedan od komentatora na Facebooku. 

"Vukovar treba pijetet cijele godine, a ne samo danas", smatra komentator. 

"Da ste išli zadnji u koloni, mogli ste položiti vijence. Time biste pokazali ljudskost, a ne politikantstvo", napisala je jedna građanka na Vladinu Facebook-profilu. 

"Mogli ste poskrivećki doći po noći, kao što ste i ploče postavljali", jedan od komentatora podsjetio je na akciju u kojoj je policija postavila prve dvojezične ploče u Vukovaru. 

"Vlado, molim vas kao državljanin da isto kako ste napustili Vukovar napustite i Markov trg", zamolio je Vladu jedan od komentatora. 

>>Milanović: Ovo za mene nije utakmica, nek' igraju sami

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
14:46 18.11.2013.

Njima je briga do Vukovara,kao do lanjskog snijega,to su mnogo puta potvrdili.

ĆA
ćaćaća
15:21 18.11.2013.

vlada je sam kriva..mogu oni sad pričati što žele..podilazili su onima koji su izvršili agresiju na hrvatsku a hrvate djele na hdz i sdp..narodu nije ni do jednih ni do drugih..barem u hrvatskoj ima stranaka na pretek..

GU
gummybear
14:12 18.11.2013.

Da im je stalo do Vukovara mogli su ostati u koloni. Oni su tako i tako tu bili po službenok dužnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije