Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE POSLJEDICE KORONE

'Nakon respiratora sam bio biljka, ništa nisam mogao raditi. Oporavak je išao sporo'

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
1/2
20.02.2022.
u 21:33

Morali su me hraniti jer nisam mogao ruku pomaknuti do usta, pio sam na slamku... Bilo je to stvarno teško, kazao je umirovljenik

Bilo je to najtežih mjesec dana u mom životu, kazao je umirovljenik Ivan Kikić (71) iz Đakova koji je u studenom 2020. zbog koronavirusa završio u komi.

- U bolnicu sam stigao svojim vozilom. Rekli su da mi je stanje teško i da će me smjestiti u Respiracijski centar. Nisam to želio prihvatiti, ali nakon tri dana trebala mi je jača doza kisika pa su me priključili na respirator, govori Kikić za Glas Slavonije.

Tek nakon 240 sati provedenih na respiratoru se probudio. 

- Nisam znao koliko sam dugo bio u komi, rekli su deset dana. Bio sam biljka, morali su me hraniti jer nisam mogao ruku pomaknuti, pio sam na slamku... - ispričao je.

>> VIDEO Austrija uskoro ukida gotovo sve korona mjere. Od idućeg tjedna lakši ulazak u zemlju

Komentara 45

Avatar toxic alien
toxic alien
22:00 20.02.2022.

Samo na smrt preplasene ovce, zrtve ovog brutalnog psiholoskog rata, pristaju na terapiju respiratorom! Statistike zorno pokazuju da je smrtnost pacijenata koji zavrse na respiratoru iz bilo kojeg razloga negdje oko 50%, a taj postotak se penje cak do 80% kod zarazenih slavnim virusom, u nekim bolnicama cak i do 90%! Vecina tih nesretnika ne umiru od bolesti nego od "terapije"!

YO
yopi
23:35 20.02.2022.

Kada cemo dobiti clanak nekog tko je prozivio nocnu moru zbog cjepiva? Ima li toga uopce dragi VL, sto gazde vele?

XA
xaron
21:46 20.02.2022.

Ovaj je još dobro prošao. Smrtnost na respiratorima u US na početku je bila 73%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije