Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila Buckinghamska palača

Kraljica Elizabeta pozitivna na koronavirus, ima blage simptome

Kraljica Elizabeta II.
Carl Court/Press Association/PIXSELL
20.02.2022.
u 13:01

Palača je priopćila da kraljica ima blage simptome nalik prehladi, ali  da će nastaviti s dužnostima  u Windsoru

Kraljica Elizabeta je pozitivna na Covid, objavila je Buckinghamska palača.

Palača je priopćila da kraljica ima blage simptome nalik prehladi, ali  da će nastaviti s dužnostima  u Windsoru tijekom idućeg tjedna.

"Nastavit će dobivati liječničku pomoć i slijedit će sve odgovarajuće smjernice", stoji u priopćenju palače, javlja BBC.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar toxic alien
toxic alien
14:03 20.02.2022.

Nece biti ni prva ni zadnja 100-godisnjakinja koja se od slavnog virusa oporavila bez ikakve lijecnicke intervencije. Ali bilo bi dobro ako su je ubrizgali barem tri puta, jer onda bi manje smrcala... tako barem "strucnjaci" tvrde.

V0
Vlaskoulicanec3.0
15:01 20.02.2022.

Preživjeti će jer je cijepljena sa fiziološkom otopinom. Kao i svi političari! Da je cijepljena onime što je bilo i je rezervirano za narod, ne bi joj bilo spasa....

AF
AfganistanskiHrvat
14:49 20.02.2022.

Polako, ne brzajte sa vijestima. Dajte vremena antitijelima iz cjepiva da počnu djelovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije