Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

Škoro: Najveći sam donator svoje kampanje, stavio sam milijun kuna unutra

Kandidati liste Domovinskog pokreta u Brodsko-posavskoj županiji
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/17
19.06.2020.
u 15:07

Škoro je naglasio kako bivša predsjednica srednji prst nije pokazala samo njemu, nego "svim vjernicima u Hrvatskoj, svim Hrvatima, svim građanima i državljanima Hrvatske, svima onima koji su je prozreli u toj zadnjoj kampanji i u njezinoj vladavini"

Skandalozna i vulgarna gesta bivše predsjednice možda je najbolji odgovor tezama ljudi poput Andreja Plenkovića i Gordana Jandrokovića koji optužuju mene da sam na vlast doveo Zorana Milanovića. Sada se, kroz ovu izjavu, vidjelo tko se zalaže za život, tko živi demokršćanstvo, a tko je lažan. Kroz ovu vulgarnu gestu bivše predsjednice mislim da je svima jasno tko je doveo na vlast Milanovića i tko misli kao Milanović i lijevo liberalna kompanija. Tim je riječima Miroslav Škoro na predstavljanju liste kandidata Domovinskog pokreta iz 5. izborne jedinice u Slavonskom Brodu prokomentirao potez Kolinde Grabar-Kitarović, koja je "srednjim prstom" reagirala na njegove izjave o pobačaju, fotografiravši se i sama s podignutim srednjim prstom u znak podrške ženama.

Škoro je naglasio kako bivša predsjednica srednji prst nije pokazala samo njemu, nego "svim vjernicima u Hrvatskoj, svim Hrvatima, svim građanima i državljanima Hrvatske, svima onima koji su je prozreli u toj zadnjoj kampanji i u njezinoj vladavini".

 >> VIDEO Domovinski pokret u Slavonskom Brodu

- Vidjeli su koliko je licemjerna i ona i Plenković i Jandroković, koji su je podržavali, a mene prozivali u svom branjenju demokršćanskih vrijednosti - rekao je Škoro u Slavonskom Brodu.

On je izrazio uvjerenje da će Domovinski pokret postići rezultat kojim će Slavoniji, Baranji, Zapadnom Srijemu i cijeloj Hrvatskoj pokazati da nije treća opcija, nego prva opcija bez koje se neće moći sastaviti nova poštena vlast u Hrvatskoj.

- Vrijeme je da birači u Hrvatskoj shvate da je glas za HDZ uistinu glas za veliku koaliciju koja nam se sprema, jer ideoloških razlika između Jandrokovića, Plenkovića, Bernardića i svih onih koji smatraju da je na Bleiburgu ubijeno premalo Hrvata i da UDBA nije dovoljno Hrvata pratila, zatvarala i ubijala nema - naglasio je Škoro.

Odgovarajući na pitanja građana koji su se žalili na bankarski sustav i korumpiranost, Škoro je obećao da će "Domovinski pokret, ako ništa drugo, pustiti Državnom odvjetništvu i hrvatskoj policiji da rade svoj posao", a "sudovi će, ako bude trebalo, raditi i u tri smjene".

Na upit koliko namjerava potrošiti u kampanji, odgovorio je kako se nada da će "uspjeti sve smjestiti u nešto više od dva milijuna kuna", a na potpitanje tko su donatori ogovorio kako je on zasad najveći donator.

- Stavio sam milijun kuna unutra, nadam se da ćemo moći vratiti to natrag - rekao je Škoro.

Komentara 15

MO
mali_od_lekarke
15:22 19.06.2020.

Kolinda je bila dobra dok se nije prodala Plenkiju, onda se pretvorila u primitivnu i nekulturnu alkoholičarku, tipičnu antifašistkinju. Sad je druga Jadranka Kosor. Za par godina će izgledati ko Sanja Sarnavka ili Rada Borić. Pouka za sve koji ne mogu kontrolirati ambiciju i spremni su prodati svoja uvjerenja za mrvu vlasti, u što će se pretvoriti.

PL
plenkicetnickivojvoda
15:40 19.06.2020.

E Skoro tako ti je to kad nemas crne fondove i crne torbe ko i svi posteni HDZovci.

DA
danijelrukavina4
17:01 19.06.2020.

Miroslave, to ćeš knjižiti kao "nenaplaćena potraživanja". Ovo što "estrada" popije i pojede, baci na "izvanredne troškove režije". Stari moj, svoju lovu "bubnuti" unutra. Bolje da si meni dao. Ja bih ti organiziral zabavu do kraja godine za tu lovu,vu, a ne do 05.07. Molim te reci mi koliko je dal večernja škola, a kolko Drele. General je sigurno isto nekaj dal, a mali Hassan, nisam siguran. Je li Bartolica kaj dal? On je sigurno uletio sa "Bog će ti platiti". Preko American expressa. Malo se šalim Miroslave. Ali stvarno, milja kuna nije mala lova. Moja obitelj bi s tom lovom živjela - koliko godina ? Pa sigurno 10 godina. Nema veze Miroslave. Trka ide dalje. Ako može savjet. Kad si već bubnuo toliku lovu, reci da ti na plakatima fotošopiraju osmijeh "od uha do uha". I molim te sa novim pozdravom. Kao Kolinda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije