Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najljepši Advent uz more izmamit će osmijeh na licima velikih i malih

Najljepši Advent uz more
14.12.2023.
u 14:12

Najsvečaniji dio godine u Opatiji savršen je za druženje s dragim ljudima, a brojni animacijski programi za djecu posebno će razveseliti one najmlađe.

Najljepši Advent uz more održava se od 1. prosinca do 7. siječnja uz stotine tisuća lampica i predivnih dekoracija koje krase svaki kutak grada i Opatiju pretvaraju u bajkovitu slikovnicu. Najsvečaniji dio godine u Opatiji savršen je za druženje s dragim ljudima uz kuhano vino, čaj i zamamne blagdanske specijalitete pritom uživajući u glazbenim programima na brojnim lokacijama – u bajkovito dekoriranom parku Angiolina, u “Winter Gardenu” ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer, na “Ledenoj čaroliji” Ljetne pozornice, “Xmas Street Lungomare Adventu” na prostoru od hotela Savoy do Ville Madonna te u brojnim opatijskim hotelima i ugostiteljskim objektima.

Foto: Liburnia Hotels & Villas

Opatija Advent posebno će izmamiti osmijeh na licima onih najmlađih različitim animacijskim programima za djecu. Kavane Strauss i Imperial pripremile su radionice izrade ukrasa za božićno drvce, fotografiranje s Djedom Božićnjakom i vilenjakom te najluđi dječji Božićni disco s nagradnom igrom. Božićni ukrasi će se izrađivati i u hotelu Bristol, a s omiljenim Djedicom će se također moći fotografirati na još jednoj lokaciji – “Xmas Street Lungomare Adventu”, gdje će se božićne želje moći i ubaciti u poštanski sandučić Djeda Božićnjaka.

Foto: Vasja Pinzovski

Šporerbajka u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer svojim će predstavama za djecu gledatelje odvesti na daleko putovanje u dom Djeda i Bake Mraz, ali i ispričati priču o pravom značenju Božića, a svi mali kreativci moći će se okušati i u radionicama izrade jaslica, dekoriranja božićnih vesti te izrade lutaka Bake i Djeda Božićnjaka. Sada već tradicionalno omiljeno mjesto okupljanja malih klizača i ove je godine Ledena čarolija s najatraktivnijim klizalištem u regiji i raznovrsnim programima za djecu. Djed Božićnjak će sa svojim saonicama sletjeti upravo u Opatiju, u hotele Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta i Continental, gdje će mališani imati priliku doručkovati s najdražim djedicom pa čak i osobno prenijeti svoje božićne želje. Sve one željne pravog zimskog ugođaja pozivamo da posjete Božićnu bajku u Parku prirode Učka koja će na tri dana postati rezidencija Djeda Božićnjaka.

Foto: Festival Opatija

Nova božićna priča je počela…Pozivamo Vas da i Vi postanete dijelom opatijske adventske bajke!

Više informacija:

https://www.visitopatija.com/advent-u-opatiji

Foto: Anton Unković

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije