Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladić iz požege

Na 'fejsu' vrijeđao policiju zbog racije u kafiću pa zaradio prijavu

Facebook
Reuters/PIXSELL
17.01.2013.
u 10:45

Događaj se zbio još prije mjesec dana kada je 28-godišnji Požežanin na Facebooku raznim pogrdnim i uvredljivim riječima vrijeđao policijske službenike u vezi s racijom koja je provedena večer prije u jednom požeškom kafiću

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je prvo vrijeđanje policijskih službenika na društvenoj mreži. Događaj se zbio još prije mjesec dana kada je 28-godišnji Požežanin na Facebooku raznim pogrdnim i uvredljivim riječima vrijeđao policijske službenike u vezi racije koja je provedena večer prije u jednom požeškom kafiću.

Protiv njega, stoji u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske, slijedi optužni prijedlog.

>> Pijan došao u policijsku postaju pa vrijeđao i napao službenike

Ključne riječi

Komentara 11

VA
valis
12:37 17.01.2013.

Tako i treba..na fejsu je vidljivo da je malo tko pismen ali zato su svi "prepametni"..

Avatar Betula alba
Betula alba
11:36 17.01.2013.

...Veliki Brat sve vidi i sve čuje, zbogom Slobodo!!!

TI
tinamar
11:31 18.01.2013.

Zakon je Zakon! I postupaju u skladu s njim. Ali društvene mreže su uzele previše maha kad se radi o privatnosti bilo koga. :/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije