Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NETKO SE ZABIO

Na društvenim mrežama širi se snimka mjesta prometne nesreće Zelenskog

Foto: Screenshot
1/3
15.09.2022.
u 08:26

Njegov glasnogovornik Serhii Nykyforov naveo je kako on nije ozbiljno ozlijeđen, ali i to kako će se nesreća istražiti.

U automobil ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog udarilo je privatno vozilo kad je bio na putu prema Kijevu. Njegov glasnogovornik Serhii Nykyforov naveo je kako on nije ozbiljno ozlijeđen, ali i to kako će se nesreća istražiti.

Na društvenim mrežama počela se širiti snimka mjesta nesreće. Napominjemo kako u ovom trenutku snimka nije neovisno potvrđena.

 

Liječnici koji su bili u pratnji Zelenskog pružili su vozaču privatnog automobila hitnu pomoć i smjestili ga u vozilo hitne pomoći, rekao je.  Nekoliko minuta nakon što je Nykyforov dao svoju izjavu, ured Zelenskog objavio je video noćnog obraćanja predsjednika svakog dana.

Nesreća se dogodila po povratku Zelenskog iz područja koje su u posljednjim danima oslobodili ukrajinski vojnici u protuofenzivi.  U protuofenzivi oslobođeno je značajni dio teritorija kojeg je okupirala Rusija.

Pratite OVDJE događaje u Ukrajini

VIDEO: Medvedev zaprijetio Zelenskom: To je dječje zagrijavanje. Do kraja rata neće doći bez kapitulacije

Komentara 1

Avatar El Indio
El Indio
08:49 15.09.2022.

Tko je to objavio neko sa ruskom zastavom u srcu koliko vidim. A neko sa tom istom zastavom u srcu pozurio objavit na portal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije