Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na staroj kliškoj cesti

Muškarac propucan u glavu pa izbačen iz automobila, privedene dvije osobe

očevid
Nel Pavletic/PIXSELL/Ilustracija
13.04.2021.
u 06:37

Liječnici su utvrdili da je zadobio teške i po život opasne ozljede

Jedna muška osoba teško je ranjena sinoć u Klisu te je s prostrjelnom ranom glave izbačena iz automobila na staroj kliškoj cesti.

Kako su nam kazali iz PU splitsko-dalmatinske, sinoć oko 22:55 zaprimili su dojavu da je na području Klisa došlo do uporabe vatrenog oružja i ozljeđivanja muškarca.

- Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izašli na mjesto događaja i pronašli muškarca bez svijesti s ranom na glavi. Utvrđeno je kako se radi o 32-godišnjaku koji je odvezen na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu. Zadobio je teške i po život opasne ozljede. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, na mjestu događaj je obavljen očevid - kažu iz policije.

Dodaju da su u službene prostorije dovedene dvije osobe koje se povezuje s događajem, te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 7

TR
Tripoli
08:20 13.04.2021.

narkomanska posla.. trebali su ga sam tam di su ga našli i pustit..

Avatar Οsvetnik Εrnesta Fulira
Οsvetnik Εrnesta Fulira
09:15 13.04.2021.

Kakvo je to "propucavanje" glave nakon kojeg ideš u bolnicu a ne na groblje ?

DU
Deleted user
08:26 13.04.2021.

Ovakve situacije se od davnina dešavaju kada netko ne podmiruje svoje dugove, pogotovo prema kriminalcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije