Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASAN TREND

Muškarac preminuo nakon što je u izazovu pojeo 50 jaja

Ilustracija
Foto: Getty Images
15.12.2019.
u 16:20

Internetom također kruži priča da je jedan muškarac iz Australije preminuo nakon što je progutao 28 sirovih jaja.

U indijskom gradu Uttar Pradesh nekoliko je muškaraca sjedilo na tržnici i bilo im je toliko dosadno da su tog nedjeljnog popodneva odlučili izazvati jedan drugoga da pojedu 50 tvrdo kuhanih jaja. Da dobe dodatnu motivaciju, pobjednik izazova kući odlazi s 28 dolara.

Prvi je na redu bio Subhash Yadav (42) koji je 'uhavio dobar tempo', međutim kada je došao do 42. jajeta pao je u nesvijest. Zabrinuti prijatelji nisu uspjeli Yadava vratiti u budno stanje pa su pozvali hitnu pomoć. Iako su liječnici učinili sve da ga vrate u život, Yadav je preminuo od 'prejedanja', prenosi VICE.

Natjecanja u prejedanju postala su sve učestaliji izazov širom svijeta, a još 2012. godine jaja su odnijela svoju prvu žrtvu, Sharon Dixon, koja se ugušila jednim tvrdim kuhanim jajetom koje joj se zaglavilo u grlu.

Internetom također kruži priča da je jedan muškarac iz Australije preminuo nakon što je progutao 28 sirovih jaja.

Ključne riječi

Komentara 4

SO
Sotona
18:02 15.12.2019.

30.11.2019 Na njemačkoj TV postji je bilo prikazano kod "Super Talenta" Mušlarac srdnjih godina i težine od oko 75 kg. je iz 3 Bokala za redom u vremenu od jedne minute popio 120 sirovih svježih jaja . Dobio je 3 je 3 puta ceveni X X X od žirija jer to nije talent ! nego suluda glupost i to rade samo tešeke budaletine ...........

CH
chemica
17:38 15.12.2019.

I dobitnik "Darwinove nagrade" za 2019. godinu nam stiže iz Indije...

DA
Daddycool
09:10 16.12.2019.

Takodjer internetom kruze price da ce VL prodat sve dionice KURIRU pa da se Hrvatski novinari nesramote ovakvim clancima,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije