Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Čovjek izboden ispred ministarstva u Londonu

Napad u Londonu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.08.2019.
u 14:50

Zgrada ministarstva je ograđena, a osoblje je ostalo unutra

Jedan čovjek izboden je ispred ministarstva unutarnjih poslova u Londonu. Žrtva je zadobila ozljede opasne po život, a jedan čovjek je uhićen, piše RT.

Zgrada ministarstva je ograđena, a osoblje je ostalo unutra, javlja Independent.

- Policija je dojavu o napadu zaprimila oko 13 sati (po lokalnom vremenu). Dolaskom na adresu Marsham Street pronašli su muškarca koji je teško ranjen nožem - kazao je glasnogovornik policije.

- Vidio sam puno naoružanih policajaca koji su ušli u zgradu te ubrzo nakon toga izveden je muškarac s krvavom glavom koju je prekrivao zavojem. Bio je tih i hodao je na svojim nogama, bez tuđe pomoći - kazao je Gareth Milner, jedan od očevidaca za Sky News.

Slično je prozor opisao i drugi svjedok koji radi preko puta zgrade u kojoj se napad dogodio.

- Imao je samo hlače, gore nije imao ništa obučeno. Bio je prekriven krvlju i izašao je u pratnji policije i medicinskih djelatnika - kazao je.

Uhićenog se sumnjiči da je žrtvi nanio teške tjelesne ozljede, ali tek će istraga rasvijetliti okolnosti napada, poručili su iz policije.

Ispred zgrade trenutno se nalaze dva policijska vozila, i još nekoliko njih u blizini, piše Sky News.

Samo sat vremena nakon tog napada, policija je doznala za drugi u kojem je žrtva također izbodena nožem. Kako javlja Metro, radi se o 18-godišnjaku koji je pronađen u jugozapadnom dijelu Londona. Hitna služba pokušala ga je spasiti, ali je mladić preminuo. Ubrzo je uhićen 17-godišnjak kojeg se povezuje sa zločinom.

Ključne riječi

Komentara 14

LJ
ljutko
15:05 15.08.2019.

Danas ne znaš da li te budu izboli, bacili pod vlak, s autom pogazili. .

Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
16:26 15.08.2019.

Još jedan "psihički bolestan"...

HE
hejter0060
15:03 15.08.2019.

još jedan u nizu clickbait naslova, napisano kao da je netko izboden kod nas, jadni naši "novinari"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije