Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspio pobjeći i doći u bolnicu

Užas na Pantovčaku: Prišao mu s leđa i nekoliko puta udario ga sjekiricom za meso u glavu

očevid
Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija
14.08.2019.
u 11:07

Iako je pao zbog udarca, 41-godišnjak ipak je uspio uzeti sjekiricu od napadača i pobjeći

Zagrebačka policija izvijestila je kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "ubojstvo u pokušaju".

Naime, sumnja se da je 10. kolovoza 2019. godine oko 21 sat, u Zagrebu na Pantovčaku, u hodniku stambene zgrade prišao s leđa svom poznaniku 41-godišnjaku i zadao mu nekoliko udaraca sjekiricom za meso u glavu. Nakon pada zbog udarca, 41-godišnjak ipak je uspio uzeti sjekiricu od napadača i pobjeći. Sam je zatražio liječničku pomoć te mu je u KB-u Sestre milosrdnice pružena pomoć, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Intenzivno se tragalo za osumnjičenim koji je pronađen na ulici u centru grada i doveden u službene prostorije. Nakon provedenog i dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

Ključne riječi

Komentara 13

GU
Gumbar136
12:29 14.08.2019.

nije ubojstvo u pokušaju nego pokušaj ubojstva-glupi zakon.

Avatar Golum
Golum
11:54 14.08.2019.

U prijevodu roknuo ga satarom mesarskom.

Avatar Niškorist
Niškorist
11:57 14.08.2019.

Tvrda glava ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije