Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Mlada violinistica (17) pronađena mrtva nakon predoziranja? `Pred njom je bila blistava budućnost`

Katya Tsukanov
Foto: screenshot/youtube
13.07.2019.
u 08:02

Igor Tsukanov, preselio je u UK sa svojom suprugom Natashom u devedestima, a za Telegraph je izjavio kako je njegova kćer, nakon nastupa u prestižnoj glazbenoj dvorani, bila jako sretna i imala blistavu budućnost pred sobom.

Mlada violinistica u usponu, pronađena je mrtva tek nekoliko dana nakon nastupa u Royal Opera House-u.

Sumnja se da je preminula od predoziranja kokainom i ketaminom, koktelom poznaijim kao ‘Calvin Klein’. Rođena u Londonu, mlada virtuozica Katya Tsukanova, partijala je s prijateljima prije nego ju je pronašao otac, ruski bogataš, u njihovom domu u Kensingtonu.

Igor Tsukanov, preselio je u UK sa svojom suprugom Natashom u devedestima, a za Telegraph je izjavio kako je njegova kćer, nakon nastupa u prestižnoj glazbenoj dvorani, bila jako sretna i imala blistavu budućnost pred sobom.

"Bila je tako darovita i pametna. I napravila je jedan krivi potez. Što tu roditelji mogu? Djeca će ionako napraviti po svom, rekao je izvor blizak obitelji.

Djevojka je pohađala prestižnu Wyecombe Abbey školu i imala je stipendiju u iznosu od oko 13 000 britanskih funti, odnosno oko 107 tisuća kuna, a ove godine odlučila je uzeti "slobodno" kako bi mogal neometano nastupati na turneji. 

Njen otac rekao je kako nije znao da njegova kćer uzima narkotike. 

 

Komentara 47

DU
Deleted user
08:49 13.07.2019.

Buducnost nije imala od kad je posmrkala prvu lajnu

DU
Deleted user
08:35 13.07.2019.

"Royal Opera House-u" - novi način deklinacije (genitiva), po VL. Zgodno! Ima li tu lektora???

DO
dopizdilomi
15:26 13.07.2019.

"A kako li je tek nakon šmrkanja blistala." Obrisan komentar zato što sam citirao novine. Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije