Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ SUPRUGE Ivo Pukanić bit će pokopan u ponedjeljak u Velikoj Gorici

Mirjana Pukanić: Sama ću doći na Ivin grob

Foto: Patrik Macek
import
24.10.2008.
u 19:19

Mirjana Pukanić neće doći na pokop supruga u ponedjeljak kako bi izbjegla moguće sukobe s njegovom obitelji s kojima je i njezina kći.

– Sama ću doći na Ivin grob da se oprostimo. U taj sam brak ušla s mnogo ljubavi i povjerenja, beskrajno mu vjerovala i praštala. Želim da mu duša nađe mira. Naši odnosi nisu bili normalni, ali žao mi je što je Sara izgubila oca, strašno će joj nedostajati. Bio je dobar otac, popustljiv, taj dan trebali su, čula sam, ići kupiti joj njezin prvi par štikla – gorko priča majka koju kći ne želi vidjeti već šest i pol mjeseci jer joj se, kako kaže Mirjana Pukanić, serviraju ružne stvari o majci. M. Pukanić ne želi praviti pritisak na kćer i poštovat će njezinu želju. Usprkos svemu, izrazila je žaljenje i roditeljima Ive Pukanića zbog gubitka sina.

M. Pukanić kaže da je čula kako se u novinarskim krugovima priča da Nacional u sljedećem broju sprema objaviti kako je baš ona neizravno kriva za smrt Ive Pukanića.

Pitanje o tome je li vjerovala u prijetnje Ivi Pukaniću ostalo je bez odgovora. Kaže i da ju je užasno potreslo ubojstvo Ivane Hodak, tog je dana zamolila svoju prijateljicu da nazove Ivu kako bi se Sari osigurala policijska zaštita, na što je Pukanić navodno kazao da kći to ne želi. Čega ju je bilo strah?

– Tko ne pozna strah, taj ne voli – kratko je rekla.

U šoku je i ne može vjerovati da njezina supruga više nema. Usprkos paklu u koji se njihov život pretvorio, imali su lijepih trenutaka.

Kao dijete
– Još ne vjerujem da ga nema. Neprestano zapravo vjerujem da će se Ivo pojaviti s nekom nebuloznom izjavom. Bio je kao dijete, obožavao je Jamesa Bonda i bio je lakovjeran – prisjetila se. – Mislim da Nacionala neće biti bez njega. Možda bude pametnih i sposobnih ljudi da ga vode, ali on je bio Nacional – smatra Mirjana Pukanić.


Izbjegava se mogući sukob

– Mirjana Pukanić neće dolaziti u Zagreb kako bi izbjegla moguće sukobe s obitelji Pukanić, s kojom je trenutačno njezina kći. Tu su se složile psihologinja i odvjetnica – rekla je Sanja Sarnavka iz Udruge B.a.B.a.
U utorak su se supružnici Pukanić sa svojim odvjetnicima trebali sastati – prvi put nakon prisilna hospitaliziranja i odlaska M. Pukanić u sigurnu kuću. Trebali su razgovarati o rastavi koju je ona, tvrdi, dugo željela.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije