Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li na Pantovčak?

Milanovićeva supruga: Ne želim da se vrati u politiku, predivan nam je ovakav život

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
11.12.2018.
u 09:31

Bivši premijer i šef SDP-a danas je predsjednik Diplomatskog vijeća na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld

Dok se spekulira o tome hoće li se bivši premijer Zoran Milanović kandidirati za predsjednika Republike, oglasila se i njegova supruga Sanja Musić Milanović. Ona je – rezolutno protiv.

– Ne mogu vam govoriti iz perspektive svojeg supruga, ali vam u svoje ime mogu reći da ne želim da se vrati u politiku – rekla je Musić Milanović za 24 sata.

– Predivan nam je ovakav život, vjerovali ili ne – dodala je kroza smijeh.

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović
1/21

Bivši premijer i šef SDP-a danas je predsjednik Diplomatskog vijeća na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld te često održava predavanja na raznim sveučilištima i institucijama. Kako je nedavno pisao i Večernji list, Milanović je kandidaturi za Pantovčak bliži nego ikada, no vjerojatnije je da se eventualna najava kandidature ipak neće dogoditi u ovoj godini, nego u idućoj, a možda čak i nakon izbora za Europarlament.

Pogledajte video Milanovićevog predavanja o populizmu:

Komentara 53

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:10 11.12.2018.

Znači skoro pune 2 godine je trebalo Albancima da shvate s kim imaju posla ? 🤔

HR
Hrvatska
09:39 11.12.2018.

Nitko ne zeli. Zadrzi ga sebi. Kome treba neradnik i najgori premijer ikada? Nesposobnjakovic.

DE
demokršćanin
09:53 11.12.2018.

Tko to spekulira o njegovom povratku u politiku?O tome spekulira samo Večernjak .Da li je to plaćeni članak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije