Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ

Incident u hotelskoj sobi: Gost se probudio i šokirao se kada je vidio što mu menadžer hotela radi

David Neal
Foto: Metro Nashville Police Department
1/2
09.05.2023.
u 17:35

Gost hotela se probudio i kazao policiji da ga je menadžerov čin probudio te se odmah suočio s njim

Menadžer hotela u Nashvilleu, u Tennesseeju, David Neal uhićen je nakon što se ušuljao u gostovu sobu. Prema javljanju tamošnje policije, menadžer je provalio u hotelsku sobu i sisao nožne prste gostu. Incident se navodno dogodio 30. ožujka. 

Prema dokazima gradske policije Neal je napravio kopiju ključ-kartice i oko pet sati ujutro ušao u sobu. Gost hotela se probudio i kazao policiji da ga je menadžerov čin probudio te se odmah suočio s njim. Također, gost je prilikom ispitivanja rekao da mu je menadžer poznat od dan ranije jer mu je već ušao u sobu pod izlikom popravka televizora, prenosi New York Post. S druge strane, menadžer je priznao da je on ušao u sobu, ali kazao je policiji da je to učinio jer je navodno namirisao dim i htio se uvjeriti da je gost dobro.

Policija je priopćila kako Neal nije hotelskom osiguranju prijavio da osjeti miris dima, a niti drugi zaposlenici hotela nisu ga osjetili. Ključ sobe nije pronađen, a Neal je istražiteljima rekao da ga je bacio. Uhićen je u svom domu u Lebanonu, sjedištu okruga Wilson u petak, a policija ga tereti za tešku provalu i napad. Trenutno se nalazi u zatvoru uz jamčevinu od 27.000 dolara. 

VIDEO: Bivša djelatnica hotela poručuje: "Nikada nemojte piti iz čaša u sobi"

 

 

Komentara 2

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:20 09.05.2023.

Sisači nožnih prstiju su svuda oko nas. Sišu, al u pravilu su dobroćudni.

LJ
ljeto90
18:26 09.05.2023.

Novo normalno???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije