Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nema predaje'

Veliko iznenađenje za dječaka – heroja Mehu

Mehmed Šabić
Foto: Provjereno
1/8
14.12.2017.
u 12:54

Mehi se ostvarila želja svakog dječaka iz njegove ulice – originalna lopta sa svim potpisima igrača.

Prve riječi Mehmeda Šabića, 12-godišnjeg dječaka koji je u vatrenoj eksploziji zaradio 70-postotne opekline tijela, nakon što se probudio iz kome bile su: „Nema predaje!“ Nakon prošlotjednog priloga u „Provjerenom“, te riječi odjeknule su do jedne svlačionice – one Dinamovih igrača gdje se izgovaraju prije svake igre na terenu. Zato su nogometaši odlučili otići Mehi u posjet.

„Otišli smo k njemu da mu damo veliku podršku i da poklonimo koliko možemo. Nadam se da će izdržati do kraja“, rekao je za „Provjereno“ nogometaš Armin Hodžić. Igrači su umjesto kopački i štucni morali staviti kape, maske i rukavice jer Meho je na odjelu izolacije i u 5 mjeseci ovu sobu napuštao je jedino pod anestezijom. Infekcije su na odjelu opeklina najveći neprijatelji.

Ovakvom iznenađenju nije se nadao ni Meho kojemu se odjednom ostvarila želja svakog dječaka iz njegove ulice – originalna lopta sa svim potpisima igrača. Zato nije čekao ni sekunde – uskočio je u tenisice i dečkima pokazao što zna. Najviše ga je oduševio poziv da na prvoj europskoj utakmici Lige prvaka bude poseban gost kluba i obećanje da će dobiti dres na kojem će pisati – Meho beton.

Podsjećamo, „Provjereno“ je prošli tjedan ispričalo priču o dječaku koji je nesreću doživio kada je rezbario ime djevojke na komadić daske i pogriješio u jednom slovu. Htio je ispraviti pogrešku i zapaliti dasku kako bi je ponovno izrezbario. Polio ju je benzinom, a u alatnici se stvorila takva temperatura da mu je koža izgorjela, a on je udahnuo vreli zrak, pri čemu su nastala unutarnja oštećenja. Liječnici u Tuzli dali su mu šansu 1 posto, a kako mu tamo više nisu mogli pomoći, preostala je klinika u Turskoj, do koje ne bi preživio put, i Klaićeva bolnica u Zagrebu. Na odjelu intenzivne njege zbog bolova je bio u induciranoj komi, a na svoj 12. rođendan – Mehmed je otvorio oči.

Komunicirao je treptajima, pokušao micati prstima i nije odustajao, a prve riječi koje je izgovorio bile su: „Nema predaje!“ Cijelu priču pogledajte večeras u emisiij "Provjereno", koja je na rasporedu u 22.30 na Novoj TV.

Pogledajte i VIDEO: Simptomi raka testisa koje muškarci ne bi smjeli ignorirati

Komentara 1

VE
veckovinkovci
13:44 14.12.2017.

Decki svaka vam cast na gesti koju ste napravili a malom heroju da ozdravi i zaigra sa svojom ekipi kada se vrati kuci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije